Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a öncelikle öğrenmek istediğim alt bilgi eklerken 3 sütun izni veriyor ben ise 5 veya daha fazla sütun şeklinde olsun istiyorum nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.. umarım anlatabilmişimdir
merhabalar sizin dediğin şekilde nasıl olacak tam olarak anlamadım kusuruma bakmayın. benim istediğm şu alt bilgi ekle deyince sol kısım orta kısım ve sağ kısım diye 3 kısım geliyor benim istediğim bu sayıyı arttırma şansımız var mı ? yapmak istediğim şu 100 sayfalık çalışmam var her sayfa altında şirket adı belli boşluk bırakıp yanına denetim görevlisi .yardımcı denetim görevlisi , birim sorumlusu ve müdür yazısı olacak şekilde 5 kısım veya daha fazla kısım oluyor buna bir çözüm istiyorum .. dediğin şekilde bunlar nasıl olacak ?
Mevcut 3 bölümü değiştiremezsiniz.
Bu bölümleri kullanarak yine 5-6 sütun görüntüsü verebilirsiniz ama bu sizi uğraştırır.
Atbilgi'de görünmesini istediğiniz şekli excel tablosu olarak hazırlayın.
Bu tabloyu resim olarak kopyalayın.
Kopyaladığınız resmi Paint dosyasına yapıştırıp fazlalıkları kırparak kaydedin.
Çalışma sayfasının altbilgi bölümüne gidin.
Orta kısmı seçerek resim ekle tıklayın.
Gelen ekranda kaydettiğiniz resmi bularak yerleştirin.
Resim biçimlendir ile olmasını istediğiniz boyuta getirin.
bu dediğiniz yöntemi menüden üst ve alt bilgi ekle deyip yapmaya çalıştım ama o zamanda alt bilgi den orta kısmı seçince resim ekleme kısmı seçilmiyor nasıl olacak ? diğer türlü yazdırdan girip sayfa yapısı ordan ekle deyince resmi ekliyorum ama bu seferde sığmıyor sağ ve sol kısımlar görünmüyor düzenleme nasıl yapacağım bu yöntemle yapınca sadece önzilemede görünüyor alt bilgi
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.