• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Alt alta oalan bilgileri yan yana yazdırma

Sayfa2'yi sayfa1'e Bakanlık Sicil numarasına göre taşımak istiyorsunuz, doğru mu?

Sayfa 1 deki alt alta olan bilgileri bakanlık sicil no.suna göre sayfa 2 ye yan yana taşımak istiyorum

ömer bey elinize sağlık ancak çözemedim formülü eksik bilgi verdim sanırım. Yaptığınız formülde bakanlık sicili otomatik geliyor ve bilgileri doğru veriyor ancak ben farklı sıradaki sicili 1.sıraya yazdığımda bilgiler doğru gelmiyor
Benim istediğim 2.sayfadaki bakanlık sicili olan kendim sayfa 1 deki sıralamaya uymaksızın sicil yazdığım zaman sayfa 1 deki o sicile ait olan bilgileri getirmesi gerekiyor.
kusura bakmayın yordum sizi bu şekilde bakabilir misiniz.

ömer bey Sayfa 2 de A sütununa sicil numarası yazdığım zaman sayfa 1'de C sütunundaki aynı sicile ait alt alta olan izin ayrılış ve başlayış tarihlerini sayfa 2'ye gönderdiği örnekteki gibi yan yana almasını istiyorum

Sayın Ömer Baran yaptığınız örnek tablo kullanabiliyorum son 2 mesajımı dikkate almayınız. Ancak formülü uygulayacağım sayfa BD9 dan başladığı için gönderdiğiniz örnek dosyayı sayfa 2de BD9 dan itibaren başlatıp tekrar gönderebilir misiniz. Uygulamak için bayağı uğraştım ancak çözemedim başlayış tarihi ayrılış tarihine geçiyor.

Merhaba.

Örnek belge olmadan ezbere birşey söylemek yanıltıcı olur.

Bence örnek belgenizi yenileyin ki, KAYDIR işlevindeki SATIR ve SÜTUN kısmı oluşturulabilsin.

Başlayış tarihi/ayrılış tarihi kayması için, verdiğim örnek belgedeki formülde yer alan
MOD(SÜTUN();2) kısmını MOD(SÜTUN()-1;2) veya MOD(SÜTUN()+1;2) olarak ekleme yaparak deneyip bulabilirsiniz.
.

Ömer bey ilginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır ALLAH razı olsun. Ayrılış ve Başlayış formülerini alt alta kopyalayıp farklı olanları tespit edince çözdüm. Tekrar teşekkür ederim

Geri