Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alınan değerlerin esas tabloda uygun yerlere yerleştirilmesi
örnekte soldaki tablo arazide aldığım veriler oradaki derinlikler farklı olabiliyor ama sağ taraftaki tablom sabit ben sadece sol tarafı doldurarak verileri sağ taraftaki tablonun uygun yerlerine nasıl yerleştirebilirim ?
güzel olmuş elinize sağlık ama benim için değer olmayan derinliklerin boş kalması önemli, birde sağ taraftaki tablonun derinlikleri her zaman 3,50 den başlamıyor bazen 0,50 den bazen 6,50 dende başlayabiliyor
Gönderdiğim tabloda k9 hücresinde yaklaşık olarak
=DÜŞEYARA(YADA(">=I9";"<I10";">K8");A2:E21;1)
bi formül olması lazım yani en azından koşulun bu olması gerekli ama tam olması gerektiği gibi yapamadım #DEĞER sonucu çıkıyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.