Bu işte yeniyim fakat bir iş aldım ve benim için önemli ve hız kazanan bir konu oldu bu. Benim bir aktif excel listem var ve veri çekmeyi istediğim klasör ve alt klasörleri olan yerde birçok excel klasörü var ve sürekli de o excel klasörleri artıyor çünkü sürekli yeni excel kitabı oluşturulup veri kaydediliyor. Benim yapmak istediğim ise aktif listemde örn. takip numarası |parça adı| cins |kalınlık gibi özellikler yanyana sıralanmış şekilde olup takip numarası hücresinin altında 190 yazıyor o 190 ı klasörler içinde excel adı 190 olan excel çalışma kitabını bulup oradaki parça adı yazan hücrenin altındakilerini aktif listemdeki parça adı yazan hücrenin altına otomatik olarak veriyi çekebiliyor olması ve de takip numarası aynı kalırken parça adı cins kalınlık değişiyor. Mesela takip numarası 190 ama 190 a ait 11 parça adı var alt alta 11 tane 190 yazıp yanlarına da diğer excel kitabından çektiğimiz 11 satırlık parça adı cins kalınlığı o satırlara yazması. aktif listemdeki parça adı yazan satır sütün ile diğer excellerdeki yeri farklı. Böyle bir makro için yardımcı olabilir misiniz. Ben takip numarasını girdiğimde o bilgilerin gelmesini istiyorum