Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanaatimce; konu başlığınız, açılış mesajınız ve dosya içeriğiniz pek anlaşılmıyor.
Küçük bir tavsiyede bulunmama izin veriniz. En azından kendi adıma söyleyeyim, dosyanız anlaşılmaz bir yapıda görünüyor.
Kriter olarak kullanılacak veriler ile verilerin aktarılacağı alan çok ayrı yerlerde ve sütun satır yapısı da çok farklı bir durumda. Sanırım sizin nihai olarak oluşturacağınız belgenin sayfa yapısına göre bir düzen kurmuşsunuz. Bu durum isteğin ve sorunun ne olduğunun anlaşılmasını güçleştiriyor.
Böyle yapmak yerine verileri ve kriterleri bir yere alıp verileri, benzer yapıdaki başka bir alana ya da bir başka sayfaya, almak ya da özetlemek şeklinde sorun bildirirseniz daha hızlı cevap alabileceğinizi düşünüyorum.
Sonra istenen şey özet bilgi midir ( veri sayısı, adet toplamı, saat toplamı, boşluksuz liste, verilerin getirileceği alan ile verilerin alınacağı alan ortak noktasını belirtmek gibi ) net olarak ifade ediniz.
Şahsen ben belgenizi ve isteğinizi net olarak anlamadım ve bu yüzden uğraşmadım, pek kimsenin de uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum doğrusu.
En önemlisi de konu açma mesajında sorunu ve ihtiyacı net ifade etmek cevap almanızı çabuklaştıracaktır.
Sizin konu başlığınız "aktarma", açıklamanız ise "yardımlarınızı bekliyorum" dan ibaret.
Bu durumda sorunuzun içeriği ve kapsamı anlaşılamadığından kimsenin ilgisini de çekmiyor olabilir. Konunun görüntülenme sayına bakarsanız sanırım konuya bakan 354 kişi de benim gibi düşünmüş olmalı.
İnşallah yazdıklarımı yanlış anlamamışsınızdır ve sorununuza bir an önce cevap bulursunuz. İyi günler dilerim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.