• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aktarma Hatası

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Merhaba arkadaşlar ekli dosyamda UserForm daki Fatura butonuna tıkladığım zaman ComboBox ve TextBox lardaki verileri Fatura sayfasındaki Firma adı, adresi, Vergi Dai. tarih ve saat kısmına aktarmasını istiyorum. Formdaki arkadaşların yardımları ile kodları eklemeye çalıştım yapamadım Fatura butonuna tıkladığım zaman hata veriyor. Aktarma yapmıyor.

Resimdeki hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar resimdeki hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19.2 KB · Görüntüleme: 5
Resimden hata anlaşılmıyor. Dosyanızı kopyala taşı yöntemi ile aktarınca hata vermedi. inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Çok teşekkürler hocam istediğiniz gibi yaptım ilk aktarmada hata vermedi aktarmayı tekrar yaptığım zaman ikincisinde aynı hatayı verdi.
Hata veren Kodu ekliyorum. Hocam peki bu neden kaynaklanıyor olabilir. Hata veren kod satırını siliyorum bir alttaki satırda hata vermeye başlıyor. Aktarmayı değişik bir kodla mı yapmak gerekir olabilir mi?

Private Sub CommandButton33_Click()

s1.Range("h4").Value = ComboBox1.Value

Son düzenleme:
Benim eklediğim dosyada aynı hatayı verdi ise.
"C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Microsoft\Office" içindeki dosyaları silin.

"C:\Documents and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Microsoft\Excel" içindeki Excel12.xlb dosyasını silin.

Eğer hata geçmez ise office i onarmayı deneyin yada kaldırıp tekrar kurun .
Dosya bende hatasız çalışıyor.

Çok teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Geri