• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aktarma butonu

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Sayın arkadaşlar ekteki göndermiş olduğum dava takip programında veri girişi sayfamdaki bölümde iki adet aktarma butonu var bunlardan birincisi "bilgileri aktar bölümü" 2.ise" duruşmaları aktar bölümü " benim istediğim duruşmaları aktar butonuna bastığımda veri girişi sayafasındaki d5 hücresindeki bilgileri durşma takip listesindeki b4 hücresine d6 yı c4'e d7'yi d4'e d8'i e4'e d21'i F4'e d17'yi G4'e d18'i h4'e D19'ı ı4'e aktarmasını yapabilirmiyiz .aktardıktan sonra "Duruşma Bilgileriniz başarı ile aktarıldı " ve aktarıldıktan sonra o sayfadaki bilgilerin siilinmesini yapabilirmiyiz.biraz isteğim karışık ve fazla yardımlarınızı bekliyorum saygılar şifre=1978=

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim .yalnız d21 hücresi f4 hücresine aktarılmıyo

Sayın arkadaşlar benim istediğim duruşmaları aktar butonuna bastığımda veri girişi sayafasındaki d5 hücresindeki bilgileri durşma takip listesindeki b4 hücresine d6 yı c4'e d7'yi d4'e d8'i e4'e d21'i F4'e d17'yi

İlk mesajınıza göre yapmıştım.

yalnız d21 hücresi f4 hücresine aktarılmıyo

Bu mesajınıza görede yukarıdaki dosya değişti.

SAYIN DEĞERLİ HOCALARIM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞALRIN KATKILARIYLA YAPMIŞ OLDUĞUM DAVA PROGRAMINDA BAZI EKLEMELER YAPTIM .EXEL BİLGİM FAZLA OLMADIĞI İÇİN SİZİN BİLGİNİZE BAŞVURUYORUM.EKTEKİ DOSYAMDA VERİ GİRİŞİ SAYFAMDAKİ BİLGİLERİ AKTAR BUTONU İLE BİLGİLERİMİ SUÇ KAYDI SAYFASINA AKTARIYORUM.AYNI ZAMANDA VE AYNI BUTONLA VERİ GİRİŞİ SAYFAMDAKİ SANĞIN ADI VE SOYADININ TAHSİLATLAR SAYFASINDAKİ ADI VE SOYADI BÖLÜMÜNE,ESAS NO YİNE TAHSİLATLAR BÖLÜMÜNDE ESASLAR SÜTÜNÜNA ,DAVA TAKİP NO (D5) HÜCRESİNİN TAHSİLATLAR BÖLÜMÜNDEKİ DAVA TAKİP NO BÖLÜMÜNE SON OLARAKTA G28 HÜCRESİNİN İSE TAHSİLATLAR BÖLÜMÜNDE TOPLAM ALACAK BÖLÜMÜNE AKTARILMASINI İSTİYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ.DOSYAM FAZAL YER KAPLADIĞI İÇİN LİNKİNİ VERİYORUM.SAYGILAR ŞİFRE=1978
http://s2.dosya.tc/download/QnGYYK/DAVAPROGRAMI.2010.SON.rar.html

SAYIN HOCAM İLGİ VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BEN DOSYADA BAYAĞI BİR OYNAMA YAPTIM.SİZDEN RİCAM AYNI DOSYA ÜZERİNDE VERİ GİRİŞİ SAYFASINDA BULUNAN SİL BUTONUNU TIKLADIĞIMDA SİLMK İSTEDĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ DİYE BİR KOMUT ÇIKIYO EVET YADA HAYIR EĞER HAYIRI SEÇERSEM SİLME İPTAL EDİLDİ DİYO EĞER EVETİ SECERSEM SİLME İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİ DİYO:BU BUTONUN AYNI SINI DURUŞMALARI AKTAR VE TAZMİNATLARI AKTAR BUONUNA UYGULAYABİLİRMİSİNİZ
http://s2.dosya.tc/download/e4gAys/DAVAPROGRAMI.2011.ENSONHAL_.rar.html

Hocama ayrıca bir suç defterine aktar butonunada aynısını yuygulayabilirmisiniz

Sayın değerli arkadaşlarım lütfen yardımcı olurmusunuz

Sayın hocam ben konuyu yanlış anlattım gaiba 9 nolu mesajımda dosyanın son versiyonundaki 3 butona(suçdefterine katar,tazminatları aktar,duruşmaları aktar) benim burda anlatmak istediğim veriler aktarılmadan önce bana sorması lazım veriler aktarılsınmı diye sorması lazım evet ve hayır seceneği ile -eğer hayırı secersem veriler aktarılmadı eveti seçersem veriler başarı ile aktarıldı demesi lazım.eğer imkanı varsa 9 nolu mesajımdaki dosyanın son versiyonunu güncelleyebilirmisiniz saygılar

hocam sizi bayağı bir uğraştırdım.hakkınızı helal edin Allah razı olsun

Geri