• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Akaryakıt Programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Herkese slmlar açıkcası adminler inşallah açtığım konuyu silmezler.
Ben bir şirkette akaryakıt takibi yapabilmek için uğraşıyorum sizlerden ricam akaryakıt takibi yapabileceğim bir excel dosyası tavsiyeniz varmı. Her plakayı giriş yapabileceğim o plakanın aylık tüketimini gösteren ve yıllık harcamasını gösteren bir dosya yıllık harcanan yakıtı girebilmek için önerebileceğiniz bir dosya
lütfen yardımcı olurmusunuz. Şimdiden size minnettarım. Teşekkürler.

yaptım fakat uygun olarak bulamadım verebileceğiniz forum linkiniz varmı.

Yukarda verdiğim linkte 2. sayfada 29 nolu mesajda bir dosya var, incelediniz mi?

öncelikle benimle ilgilendiği için yusuf kardeşime teşekkür ederim. Örnek formu ben işledim şu anda çalışıyor ama bir ricam var açıkcası ben plakalara tek tek sayfa açtım bunun yerine seçtiğim plakayı stok bölümünden seçerek şimdiye kadar ne kadar mazot harcadığını nasıl yapacağımı anlayamadım verileri ayrı sayfalarda tutmak yerine hepsini tek sayfada girmeyi nasıl yapacağım acaba?

Ekli dosyalar

4. mesajda belirttiğim dosya üzerinde çeşitli değişiklikler yaparak ekliyorum. Dosya 3 sayfadan oluşuyor:

1. sayfa grafik sayfası: özet rapor sayfasında tümaraçlarla ilgili tablonun grafik halini gösterir.

2. sayfa veri sayfası: burda araçlar yakıt aldıkça veri girebilirsiniz. A sütunununda plaka seçtiğinizde o aracın bir önceki son yakıt alım kmsini bulup ilk km alanına yazar ve gerekli formülleri doldurur ayrıca alta bir satır daha açar. Buraya girilen plakalar özet rapor sayfasında a sütununda bulunan plakalar arasından seçilebilir, başka plaka yazılamaz.

3. sayfa özet rapor sayfası: burda öncelikle a sütununda tüm araçlarınızın plakasını girmelisiniz. 100 araç için makro düzenlenmiştir. plaka girdikçe bcde sütunlarını ayarlar. G,H, I sütunlarında herhagni bir aracın tarihe göre özet raporunu görebilirsiniz. K:Q sütunlarında ise tüm araçların özet raporunu görebilirsiniz. Ancak öncelikle K6'dan itibaren plakalarınızı yazmalısınız. Seçtiğiniz tarihlere ve alta eklediğiniz plakalara göre rapor hazırlanır ayrıca grafik sayfası düzenlenir.

Ekli dosyalar

Emek ve katkı verenlere teşekkürler.. Hayırlı Cuma'lar...

Geri