• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Akan ya da yanıp sönen yazılar

Merhaba,

Eki inceleyiniz.

.

Ekli dosyalar

üstadım elinize sağlık eksik olmayın
çok teşekkürler

üstadım..gayet iyi olduğu her halinden belli teşekkür ediyorum ama..siz biraz da bizim de bunları bildiğimizi düşünmüşsünüz..Örneğin;
"bu sayfada tasarım moduna geçin" demişsiniz...tasarım moduna nasıl geçilir?
webborewser sayfanın neresinde?

webborewser yazının kaydığı objedir. Tasarım moduna geçerseniz ham halini görebilirsiniz.

Tasarım modu için,

Görünüm / araç çubukları / denetim araç kutusu

gelen menüden T cetvelini andıran bir şekil vardır. Ona tıklarsanız tasarım moduna geçersiniz.

.

Üsüad...anlaşıldı ki ben bu işi beceremeyeceğim..ben o dosyayı size yollasam..dosya üzerinde yapıp bana yollar mısınız?

Üstadım ne diyeceğimi bilemiyorum..o kadar harika olmuş ki anlatamam..tekrar tekrar teşekkür ediyor,ilgine,bilgine,emeğine,yüreğine sağlık diyorum...
Yalnız,kullanırken facık bir sorun oluştu..Sayfa üzerindeki hiçbir fonksiyon ve formül çalışmıyor..
sebebi ne olabilir?

Ayrıca;sayfadan ayrılıp tekrar döndüğümde sayfa c sütunundan itibaren görüntüleniyor..

Araçlar / Seçenekler / Hesaplama menüsünden "otomatik" seçeneğini işaretleyin.

Merhaba
2010 yılı için o dosyayı kullanmaya başladım..şöyle basit bir hata var..
bu dosyayı açtığımda her zaman b5 hücresinde konumlu açılır..fakat kaydetmeme rağmen pc mi her kapatıp açtığımda dosya sola doğru kayıyor ve kaymanın başladığı hücre olan D5 hücresinden açılıyor..her seferinde düzeltip kaydedip çıkıyorum..döndüğümde tekrar aynı..çaresi var mı?
Arıca diyelim ki ben bu kayan başlığı kaldırmayı denedim bir türlü başaramadım.

İlk sorunuzu tam olarak anlayamadım. Benim eklediğimde B1 hücresindeki değer alınıyordu. Farklı hücre ise küçük bir dosya eklerseniz oradan daha net bir cevap verebilirim.

Diğer sorunuz için tasarım moduna geçmeniz gerekir.

Tasarım modu için,

Görünüm / araç çubukları / denetim araç kutusu

gelen menüden T cetvelini andıran bir şekil vardır. Ona tıklarsanız tasarım moduna geçersiniz. Daha sonra sayfadaki şekle tıklayın ve silin.

.

Kayan yazı

Üstadım..ben anlatamadım biliyorum..belki yardımcı olur diye iki sayfanın sayfa görüntüsünü yolluyorum..Sayfa1'de olması gereken sayfa görüntüsü var..Sayfa2'de ise exceli açıp kapattığımda (hatta hatta excelde uzun süre işlem yapmadığımda) sayfanın değişmiş hali görülüyor..

Ekli dosyalar

Ben görüntüde bir problem göremedim. Farklı sayfalarda olduğu için yazıdaki isim değişik.

.

Üstat..Sayfa1'de görüntü B sütunundan başlıyor..oysa benim anlatmak istediğim olumsuzluğun yaşandığı Sayfa2'de ise C sütunundan...bunun neticesinde sayfa sola doğru kaydığı için B sütunundaki yazdıklarımı görebilmek için her seferinde sayfayı B sütununa almam gerekiyor

Sayfalardaki kaydırma cubuğunun yerinin değişmesinden bahsediyorsanız, nedeni hakkında bir bilgim yok maalesef.

.

neyse...ben anlatamadım...yine de ilginize teşekkürler..

kayan yazı da ekrana sadece kayan yazı ve bant çubuğu haile getirmek

selamlar,bu konudaki almış olduğum örnekler için ne kadar teşekkür etsem azdır.Emek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Acaba;şöyle birşey de yapabilirmiyiz?!
bu excell dosyasını çalıştırdığımızda sadece monitörde bu kayan yazıyı gösterebilirmiyiz...excell sayfa görüntüsü görünmez yapabilirmiyiz...

Merhaba,

Küçük bir örnek hazırladım.

.

Ekli dosyalar

Geri