• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Akan ya da yanıp sönen yazılar

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar..forumda aradım fakat isteğime uyan bulamadığım için buraya yazıyorum..
yaptığım her dosyanın başlığının yanıp sönmesini ya da yazıların kaymasını istiyorum..
şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar..forumda aradım fakat isteğime uyan bulamadığım için buraya yazıyorum..
yaptığım her dosyanın başlığının yanıp sönmesini ya da yazıların kaymasını istiyorum..
şimdiden teşekkürler

merhaba
sitede "kayan yazı" diye arama yapınız.

Kayan yazı

Arkadaşlar merhaba..Üstadlarımın önerisi üzerine forumda arama da yaptım. çok değişik ve güzel örnekler olmasına rağmen isteğim ile ilgili olanı bulamadığım için tekrar buraya yazıyrum
örnek dosyada en üstte şoför arkadaşın plakası ve ismi yazıyor..benim isteğim şu : en üst satırda (B1 satırı)yer alan bu plaka ve şoför isminin kayan yazı halinde olması..Yani başka hiçbir yere tıklamadan bunu başarabilmem mümkün mü?
şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Merhaba,

Mesajınız silinmemiştir aynı konuyla ilgili birden fazla başlık açtığınız için buraya taşınmıştır.

Eki inceleyiniz. Sadece ilk sayfa için yaptım, aynı mantıkla diğer sayfalara siz uygularsınız.

Kodlar Sayın Levent Menteşoğlu'nun çalışmasından alıntıdır.

.

Ekli dosyalar

Üstadım eline sağlık..tam istediğim gibi olmuş..yalnız şimdi birşey söyleyeceğim güleceksin..kodları göremedim..?? :)

VBA ekranında ThisWorbook sayfasına bakınız.

Ömer Uzmanım sayfa2 B1 yazısını değiştirtiğim halde hala aynı yazı sabit. Başka bir excel de yapmama rağmen. Yardımcı olabilir misiniz

Dosyayı kaydedin ve kapatıp tekrar açın.

Ömer üstadım..ister kızın,ister gülün ama bir türlü beceremedim iyi mi??

İsim yazdığınız hücre Thisworkbook'ta belirtilen hücre ile aynı mı?

.

Sayfa ismi demiyorum hücre. A2 hücresi gibi.

.

evet..B1 hücresine yazıyorum isimleri..ilk sayfada gayet iyi çalışıyor..hatta artalan rengini değiştirebildim..ufak bir ek sorum olacak..gönderdiğim orijinal dosyada art alan rengi açık turkuaz.. (bunun excelde karşılığı nasıl)..diğer renklerin de orijinal isimlerini yazarsanız çok ama çok sevinirim..üstad bir ricam daha olacak..Excele yeni başlayanlar bölümünde "faaliyet raporu" başlıklı yeni bir sorum oldu..bir ilgileniverir misin?

Üstad..o renklerin çoğunu tanımıyor..mesela orjinaldeki açık turkuaz olan rengi light turqoise olarak tanıtıyorum (ve bunun gibi daha bir çok rengi--Örneğin Gül..Rose) art aln siyah oluyor

Üstad..o renklerin çoğunu tanımıyor..mesela orjinaldeki açık turkuaz olan rengi light turqoise olarak tanıtıyorum (ve bunun gibi daha bir çok rengi--Örneğin Gül..Rose) art aln siyah oluyor

Kodlarda silver yazan bölgeyi silerek,

#CCFFFF

yazın.

.

Üstad teşekkürler..tam istediğim gibi oldu..ama işin garibi sadece tek sahifeye uygulayabiliyorum..aynı çalışma kitabının içinde en az 35 sayfa var..diğer sayfalarda olmuyor

tşk

Olmadımı olmuyo işte
Üstadım
bağışlayın zorda kaldım
ekli dosyamda sayfa1 en altta a23 hücresine e4 hücresindeki yazıyı (PRG Süleyman DİNÇ) kayan yazı şeklinde yapabilirmiyiz
verdiğiniz örnek dosyaya baktım ama yapamadım
özür dilerim

Ekli dosyalar

Geri