• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ajanda ve takvim ihtiyacı hk

Excel Vers. ve Dili
2010 TURKCE
MErhaba Arkadaşlar,

Ekte resmini gördüğünüz gibi bir excel formatı arattım bulamadım. Önemli olan notlarımızı yazdıktan sonra gözümüzüm önünde sürekli olup, kontrol etme imkanımızın olması. Buna benzer yada daha iyi olduğunu düşündüğünüz takvimler varsa paylaşabilme adına konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 32
MErhaba Arkadaşlar,

Ekte resmini gördüğünüz gibi bir excel formatı arattım bulamadım. Önemli olan notlarımızı yazdıktan sonra gözümüzüm önünde sürekli olup, kontrol etme imkanımızın olması. Buna benzer yada daha iyi olduğunu düşündüğünüz takvimler varsa paylaşabilme adına konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dilerim.

Arama bölümüne şunu yazıp aratırmısınız.

Belki işinize yarıyan takvimler olabilir.

Aslında onu da yazdim bulamadim. Bir bakayim yinede tesekkur ederim.

Merhabalar Sayın MADCAP!...
Hazırlanmış takvim arıyorsanız Sayın halit3'ün sitede yeteri kadar örnek çalışması mevcut.
Sürekli göz önünde bulunsun dediğiniz için aklıma geldi ve aşağıdaki belgeyi ekledim.
Excel belgenizdeki bir sayfanın belirli bir bölümünün göz önünde bulunmasını sağlamak için bir yöntem olarak image nesnesini kullanabilirsiniz.

Hatta bu yöntemi, farenin sağ klik olayına veya bir butona atanmış halde (maalesef ben makro işinden anlamıyorum ama sanırım mümkün olması gerek) makro koda bağlayarak da kullanabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Ömer Hocam Ellerinize sağlık. Benim Amacım şuydu aslında;

Notlarımı alayım. Kaç gün kaldığını yada zamanı gelince beni uyarsın. Aslında Outlook calenderin excel formatı.

Basit bir çalışma hazırladım. İsteğinize göre geliştirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Geri