• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ağda excel dosya paylaşım sorunu

İşyerinde, ekte gönderdiğim dosyaya birden çok çalışanın aynı anda veri girebilmesi için uğraşıyorum. Ancak her personel sadece kendi girdiği verileri görebiliyor. Her bir personelin kaydı ana sayfada, herkes tarafından görülüp, takip edilebilecek şekilde dosya nasıl düzenlenebilir?

Teşekkürler

office xp 2003

Araçlar/Çalışma Kitabını Paylaştır dan Düzenleme sekmesinde "Aynı anda birden fazla kullanıcının değişiklik yapmasınna izin ver..." seçeneğini denedinmi.

Denedim. Ancak her kullanıcı kendi yaptığı değişiklikleri görüyor. Oysa benim istediğim, her kullanıcının aynı anda müdahaleleri görebilmesi.

Denedim. Ancak her kullanıcı kendi yaptığı değişiklikleri görüyor. Oysa benim istediğim, her kullanıcının aynı anda müdahaleleri görebilmesi.

Bizde işyerinde aynı şekilde kullandık. Değişiklikleri değiştiren kişi kaydettikten sonra diğer kullananlar da çalıştıkları dosyayı kaydettiklerinde değişiklikler görebiliyor..

3-4 pc ıle aynı dosyalar uzerınde calısıyoruz. saytekinin de soyledıgı gıbı mudahale esnasını degıl save lendıkten sonra gorulebılıyor. ama zaman zaman dosya tekrar acıldıgında eskı halı karsımıza cıkada bılıyor.

Ben "Aynı anda birden fazla kullanıcının değişiklik yapmasınna izin ver..." seçeneğini işaretlediğimde macroları ve vba projecti devredışı bırakıyor. Bunu önlemenin bir yolu varmıdır?

Geri