• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ağ üzerinde paylaşılan dosyada otomatik sıra no verme

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Herkese merhaba!!! ekte göndermiş olduğum; Sayın Evren Gizlen uzmanımın emeği olan çalışmayı başka kullanıcılarında kullanması için ağ üzerinde paylaşıma açtım.kendi bilgisayarım da A3 hücresine her açılışta otomotik sıra numarasını bir artırarak vermesini (modül2 marifeti ile) sağlayabiliyorum.
sorum ise şudur: ağ üzerinde dosyayı kullanan arkadaşta dosya bende açık iken; dosyayı açtığın da sıra numarasını versin.mümkünmüdür acaba? dosya içerisinde de izahat yapmaya çalıştım.ilgilerinizi esirgemeyeceğinizi umarak ve bilerek saygılarımı arz ederim.

Ekli dosyalar

arkadaşlar cevap gelmeden bir hususu ilave etmek isterim.o da şudur bu dosya ağda birden fazla bilgisayarda kullanılmakta.saygılar!!

arkadaşlar değerli görüş ve önerilerinizi beklemekteyim saygılar!!!

değerli arkadaşlar sanırım cevap gelmeyecek ama son bir defa daha gündem edeyim. saygılar

Sayın Korhan Bey!!! konu hakkında cevap alma noktasında umudumu yitirmek üzere iken vermiş olduğunuz cevap için şükranlarımı arz ederim.verdiğiniz linkleri biri hariç daha öncede incelemiş idim.sayın korhan bey!!! benim sorunum dosyayı paylaşıma açma ve paylaşımda kullanabilme değil,sorun; dosya bende açık iken başka kullanıcıda ağ üzerinden açtığında modül2 deki kodun çalışması.örneğin: ben açtım sıra no:10 oldu benden 5 saniye sonrada diğer arkadaş açtı bende açık iken ona 11 sıra no gelmesi,umarım izah edebilmişimdir.saygılar!!!

sayın Korhan Bey!!! şu hususu ilave etmek istiyorum; dosya bende kapalı iken ağdaki kullanıcı açtığında sıa no otomatik olarak artmakta.saygılar!!!

son defa güncel

Geri