Adres Mektup Birleştirme ile İlgili Bir soru Fikir verin

Excel Vers. ve Dili
vb
Merhabalar;
Sorunumu nasıl çözülür bilmiyorum hemen anlatıyorum.

şimdi exelde beş hücreyi birleştirip sağa doğru gidiyorum aynı satırın bir sütununda birleştirme yok yani bir satırda alt alta beş sütün oluyor ben word de adres mektup birleştirme yapınca en üstteki veriyi görüyor aslında doğal olarak böyle görüyor ama bunu nasıl aşarım hiç bir fikrim yok lütfen bir el atın en azından fikir verin ne yapmam gerek yani istiyorumki word otomatik o beş sutünuda alsın.
Eğer sorun word ile ilgiliyse kusura bakmayın zira ben sorunun (asıl bendede) exelden mi yoksa worddenmi kaynaklandığını anlamayamıyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum eminim birileri vardır bunu cözecek.

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Hücre birleştirmeyi iptal edip diğer satırlara da aynı bilgileri girin. eğer diğer satırların görünmesini istemiyorsanız kenarlıklarını iptal eder ve yazı rengini beyaz yaparsınız.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
vb
cevablarınız ve ilginiz için çok teşekkürler ama tam anlatamadım o yüzden tam örneğini koyuyorum şimdi aşağıdaki örnekti her satırı wordde atıp yazmak istiyorum iş gerçekten benim için imkansız bir hal aldı lütfen bir el atın üstatlar

aşağıdaki örneğe bir bakın lütfen

Teşekkürler

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Anladım, kişiyle ilgili tüm maddelerin aynı mektupta görünmesini istiyorsunuz. Benim bilgimle yapamam maalesef. Makrolu bir çözüm gerekecek muhtemelen.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 kurmanıza gerek yok, farklı kaydet deyip dosya türünü 97-2003 dosyası yapın.

S

Skorpiyon

Misafir
2003 ile halledebiliyorsak, dosya zaten 2010'da problem çıkarmadan çalışacaktır. Siz yeterki 2003 formatında bir dosya ekleyin, bir bakalım neler yapabiliyoruz.

Excel Vers. ve Dili
vb
2003 ile halledebiliyorsak, dosya zaten 2010'da problem çıkarmadan çalışacaktır. Siz yeterki 2003 formatında bir dosya ekleyin, bir bakalım neler yapabiliyoruz.
İlginiz çok teşekkür ederim sorunu basit bir mantıkla çözdüm alt alta olan verileri gizli bir hücrede sağa doğru eşitledim böylece verileri worde ordan aktarabiliyorum .
Yardım çabalarınız gerçekten takdire şayan çok teşekkür ediyorum ilginiz ve alakanız için. Hayatta başarılar diliyorum.

S

Skorpiyon

Misafir
Her ne kadar bir yardımımız dokunmamış olsa da , güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Aynı dileklerle...