DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Daha açık anlatmaya çalışın...
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
With Application
.ScreenUpdating = False
If Target.Column <> 3 Then Exit Sub
i = Range("F65536").End(3).Row + 1
Cells(Target.Row, 1).Resize(, 3).Copy Range("F65536").End(3)(2, 1)
Range("F" & i & ":H" & i - 1 + Target.Value).Select
Selection.FillDown
ActiveCell.Offset(0, 2).Value = 1
ActiveCell.Offset(0, 2).Select
Selection.AutoFill Destination:=Range("H" & i & ":H" & i - 1 + Target.Value), Type:=xlFillSeries
Columns.AutoFit
Target.Select
.ScreenUpdating = True
.CutCopyMode = False
End With
End Sub
Şu kodları bir deneyiniz;
Kod:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) With Application .ScreenUpdating = False If Target.Column <> 3 Then Exit Sub i = Range("F65536").End(3).Row + 1 Cells(Target.Row, 1).Resize(, 3).Copy Range("F65536").End(3)(2, 1) Range("F" & i & ":H" & i - 1 + Target.Value).Select Selection.FillDown ActiveCell.Offset(0, 2).Value = 1 ActiveCell.Offset(0, 2).Select Selection.AutoFill Destination:=Range("H" & i & ":H" & i - 1 + Target.Value), Type:=xlFillSeries Columns.AutoFit Target.Select .ScreenUpdating = True .CutCopyMode = False End With End Sub
.Merhaba.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama deniyorum. olmuyor Kopyala yapıştır yaptım olmuyor. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
.
Sayn Murat Osma' nın kodları çalışıyor.
1. Kodları buradan kopyalayın
2. Dosyanızın ilgili sayfasında ALT, F11 tuşlarına birlikte basın. Geldiğiniz yerde bu kodları yapıştırın.
3. Sayfanızda sıra ile yukarıdan C2 hücresinden başlamak üzere, her hücredeki sayıya çift tıklayın.
.
kodları yapıştırdıktan sonra f5'e basmış olabilir misiniz ? :dusun:
Dosyayı ekliyorum...
C sütunundaki satırlara istediğiniz sayıyı girin..
Kodları yapıştırdıktan sonra F5'e basmış olabilir misiniz ? :dusun:
Dosyayı ekliyorum...
C sütunundaki satırlara istediğiniz sayıyı girin..
Sitede DÜŞEYARA ya da VLOOKUP yazıp aratınız...
Hocam çok uğraşmama rağmen bir cevap bulamadım.en azından basit bir örnek yapıp gönderseniz. ben gerisini mantıken çözebilirim. siziede yorguğum için özür dilerim.