• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

A'dan Z'ye Makro Bilgilerine Nasıl Ulaşabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durdurun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel xp
Henüz bugün kayıt oldum ama forumdaki hareketlilik ve yardımlaşma beni çok etkiledi. Öncelikle bunu paylaşmak istedim.

Makro ile ilgili olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Sorum; A'dan Z'ye makronun nasıl hazırlandığına dair indirebileceğim bir e-kitap ya da bu bilgilerin toplu halde bulunduğu bir bölüm mevcut mudur? Çıktı üzerinden çalışmak benim için çok daha kolay oluyor.

Teşekkür ederim.

Bende bu foruma kayıt olmadan önce makrolar hakkında birşey bilmiyordum. Forumda herkez yardımcı oluyor. Bu forum sayesinde birçok şey öğrendim. Yardımlarını esirgemeyen herkeze teşekkür ediyorum. Yani kısacası forumu takip edersen öğrenmek istediğin herşeyi burada öğrenebilirsin.

ben hiç bişi bilmiyorum ama inat ettim öğreneceğim :)
ilk iş tecrübem 3 ay oldu ama hiç bir şey bilmeyişim çok sıkıyor beni :(

yardım edın lutfen

selam ustlerım benım makro ıle ılgılı sorunlarım var makro atıyorum ama cok basıt oluyor bana acıklamalı makroyu tam anlamıyla nasıl kullanabılırım yardımcı olursanız sevınırım menulere nasıl makro atıyabılırım nasıl uyarı mesajı alabılırım

Ben de aynı durumdayım, işe yeni başladım ve hiç bir şey bilmediğimden çok sıkıntı çekiyorum.Bir süredir forumu takip ediyorum gerçekten çok faydalı bilgiler edindim, burada ki yardımlaşma, insanların bu kadar bilgili olup başkalarına yardımcı olmak için çabalaması beni de çok etkiledi başlığı görünce yazmadan edemedim :)

Arkadaşlar,
Sanırım bir çoğumuz aynı şekilde başladık bu işe.Ben de makro denilen olayı bir seminerde görmüştüm.Sora sora Bağdat'ı daha bulamadım,yolun daha başındayım ama en azından Bağdat yoluna düştüm. :D
Size tavsiyem açılan her başlığı okuyun ve kodları deneyin.Makro kaydet butonu da oldukça faydalıdır ama insanı tembelliğe alıştırıyor.Başta kullanın ama daha sonra vazgeçin :D

Geri