• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ad Kutusunun hücre aralığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kamsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba,

Arkadaşlar bir türlü içinden çıkamadığım bir sorunum var..!

dosyada ad belirlenmiş bir hücre aralığım var.
bu hücre aralığı bir formüle bağlı ve formül hücre aralığındaki verileri alıyor.

Ama şimdi hücre aralığım genişledi.

belilenmiş "ad kutusu" içindeki hücre aralığını yeniden boyutlandırmaya çalıştığımda formül bozuluyor....???

ad kutusu hücre aralığını nasıl düzenleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.....

Ad yöneticisine girip değiştimek istediğiniz adı seçip düzenle diyeceksiniz. Dosyayı eklerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Ad yöneticisine girip değiştimek istediğiniz adı seçip düzenle diyeceksiniz. Dosyayı eklerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Sayın seqet,

Dosya ekte,
dosya içinde VERİ GİRİŞİ sayfasından "formüllü" sayfasına veriler aktarılıyor.

VERİ GİRİŞİ sayfasında yeni girişleri formüllü sayfasına almıyor. Yardımcı olurmusunuz?

Ekli dosyalar

2010 2. dönemdekilerin işlemi PB oldugu için almıyor? PB olanları hiç bir yılda almamışsınız zaten?

Sayın seqet çok teşekkür ederim.

Ben dosyanın devamında (2011 1. dönem girişleri) da aynı sorunu yaşayacakmıyım acaba? yaşayacaksam ad kutusunun veri aralığını nasıl artırdığınızı açıklayabilirmisiniz?

Hayırlı akşamlar dilerim.

Sayın seqet çok teşekkür ederim.

Ben dosyanın devamında (2011 1. dönem girişleri) da aynı sorunu yaşayacakmıyım acaba? yaşayacaksam ad kutusunun veri aralığını nasıl artırdığınızı açıklayabilirmisiniz?

Hayırlı akşamlar dilerim.

Ad yöneticisine girip bütün tanmımlara edit diyerek (ben en son 574 e kadar ayarlamıştım) kaçıncı satıra kadar kontrol etmesini istiyorsanız onu yazın hepsine.

Geri