Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Secime bağlı olarak activecell in yeri sürekli olarak değişebilmektedir, activecell in olduğu sütündaki dolu hücrelerin sayısını nasıl bulabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabınız için teşekkür ederim bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var,
ActiveCell bulunduğu hucredeki dolu hücreleri saydırdık peki bunu listbox2.rowsource'unun kaynağı nasıl yapabiliriz, ben bir çalışma yaptım ama hata veriyor. Amacım listbox1 de sectiğim indeksle ilişkili hücreye gitsin sutündaki verileri saysın ve bunu listbox2 rowsource'una eklemek.
-----------------------------------------
Private Sub ListBox1_Change()
Dim listsayi, dolu As Integer
dosya nerden ekleniyor, ben ekleme yeri bulamadım.
activecell bulundugu huceredeki dolu sutunları saydırayım ve bu verileri listboxın rowsource ına ekleyeyim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.