• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

açılış mesajı

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
slm arkadaşlar
ben hazırlamış olduğum exell sayfası açılırken kısa süreli mesela 5 sn mesaj eklemek istiyorum.arka plan kırmızı olacak yazı siyah bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum tşk.

bu şekilde yapılmış bir sayfa örneği veya açıklamalı kod veren olursa minnettar kalırım

Bir örnekte benden olsun,

not:dosyayı kaydetmeden açarsanız problem yaşarsınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın fedeal ;
Örneğinizde sıkıntı var ... Ya da bende sıkıntı oluştu ...
Örneği çalıştırdım , kırmızı , sabit ve güzel bir userform çalıştı ve karşıladı ama , kapanma yerine kendini tekrar etmeye başladı . Durdurmak birçok yöntemle mümkün olmadı , görev yöneticisinde excel'in kendisi de görünmedi , bütün bu uğraşlar boyunca form yapıştı.
Makinayı resetleyerek durdurdum ..

şimdi tekrar denedim bende bir problem görünmüyor makroları etkinleştirmeden açıp kodları incelerseniz döngüye girecek bir durumda yok kodlarda ilginç

Aynı sorun bende de oldu. ne yaptıysam kurtulamadım, en sonunda userforma 5-6 kere alt f4 yaptım resimde de göreneceğiniz hata geldi ve kapandı

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    24.8 KB · Görüntüleme: 11
sebebini bulmak için epey uğraştım,sonunda anladımki dosyayı yükleme sırasında bilgisayara kaydetmeden açınca oluyor.bunun nedenini bulamadım yani geçici klasörde açılınca hatayı veriyor.

modüldeki bu sayaç çalışmıyor.

Sub KapatForm1()
Application.OnTime Now + TimeValue("00:00:07"), "KF1"
End Sub
Sub KF1()
Unload KARŞILAMA
UserForm1.Show
End Sub

Son düzenleme:
çok teşekkürler arkadaşlar

Geri