• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

açılır penceredeki veriler

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
iyi günler; fifo yöntemine göre program hazırladım, farklı ürün çeşidi olduğu için açılır pencereden ürünü seçince o ürünün stok ve maliyetini görebiliyorum ancak ürün sayısı fazla olduğu için, hepsini tek tek seçip stok ve maliyetini yazmak zor oluyor. başka bir sayfaya tablo oluşturmak mümkün müdür.
sayfada bana gereken A1 açılır pencere ve kodlu olarak 50 çeşit ürün kodu var, açarak seçince o ürüne ait B-K sütununa kadar kısım formülle işlem yapıyor ve o ürünün L1 kalan miktarını ve M1' de o ürünün Stok maliyetin veriyor. başka bir sayfaya A1' deki (açılır penceredeki) ürünleri tek tek seçerek L1 ve M1 satırındaki adet ve tutarları başka sayfaya manuel yazıyorum, bunu daha pratik yapma şansı var mıdır. A1 açılır satırdaki ürün listesi sayfa ikide ad tanımlaması olarak mevcut onların karşısına ürünlerin adet ve maliyetlerini getirmem mümkün müdür.
kısaca A1 satırındaki 50 adet Kod1....Kod2 çeşitli ürünlerin tek tek seçmiş gibi L1 ve M1 satırında oluşan adet ve Maliyetlerini başka sayfaya listelemek istiyorum. teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri