• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılır menü (ağaç yapısında)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
Arkadaşlar merhaba

Ben özel bir bankanın pos destek hattında çalışıyorum. Bir veri bankası hazırlamam gerekiyor.Büyük birkısmını tammamladım köprüler filan veriler toparlıyorum .Pazartesi sunum yapmam gerek . Ancak ufak bir sorunum var. POS cihazlarının menülerini detaylı bir şekide eklemek istiyorum ama menü açılımları fazla olduğundan tam olarak yapamıyorum .Forumlarda da aradım "ad ekle" ," veri doğrulama " ile bir menüyü detaylandırabiliyorum . Ancak menü kırılımları fazla geldiğinden sorun çıkarıyor.
Örnek dosyada göreceğiniz gibi ilgili bankayı seçtikten sonra işyeri menü operatör menü geliyor ama işyeri menünün kırılımları ve o menü içindeki adımlarında kırılımı var. Yardımlarınız rica ediyorum .

Hayırlı geceler .
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
kodlardan hemen öncekii download'u tıklayarak hazır bir örnek edinebilirsiniz.

Merhaba

Yardımınız için teşekkürler ,
Sanırım sizin göndermiş olduğunuz örnek için visual basic gerekiyor. Ama bende şu an visual basic yok Bulabilirim ama lisans sorunu olduğundan (çünkü bulacağım lisanssız kopya olacak) sanırım işyerinde kullanamam. Tavsiee edeceğiniz lisansız bir yazılım yada excel üzerinde herhangi bir yöntem varmıdır acaba?

Son düzenleme:
Yani benim tam olarak istediğim şu menü çubuklarındaki gibi açılan menüler hazırlamak
yani file'ı üzerine gelince açılan menüdeki seçeneklerden send ' in üzerine geldiğimmde onunda açılması gibi çok şey istiyorum farkındayım ama :) şimdiden teşekkürler

Merhaba sorunu visual basic ile çözdüm. Form üzerinde sağ tıklama ile menu editor açılıyor forumlarda biraz dolaşınca menü detaylandırmayı buldum yanına birde posun resmini ekleyince sorun çözülmüş oldu :) Yadım ve ilginiz için teşekkürler :D

Geri