• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılır listeden sayfa seçme makrosu

ERMAN SAYINALP

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Değerli Üstadım,

Elimde 200 Sayfadan fazla sayıda Firma Listesi var, Her sayfada 1 Firma Tanımlı, Sheet Adları da FRM001, FRM002, ..... FRM185, FRM186 gibi adlandırılmıştır.
Başlangıç Sayfası olarak da LİSTE Sayfası Ekte gönderdiğim gibi "Birleşik Kutu (Form Denetimi) olarak hazırlanmıştır.
Sorum; Birleşik Kutu'dan seçtiğim Firmanın kayıtlı olduğu sayfaya gitmek için MAKRO'ya ihtiyaç duymaktayım..
Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

MErhaba
İyi ÇAlışmalar
Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
MErhaba
İyi ÇAlışmalar
FArklı Bir Örnek

Son düzenleme:
ars ...

MErhaba
İyi ÇAlışmalar
Dosyanız Ektedir

bunu farklı excel fayfaları içinde yapabilirmiyiz..

mesela bir klasörde her firma için ayrı cari sayfam var ..bunları 1 sayfada bu şekilde toplamam mümkün olurmu..firma sayfalarını gizleyip tek o sayfadan giriş yapmak istiyorum kısacası

'''VWJETTA'''
kalasörler olacak(tabi bunlar bir kaçı) yukarıdaki örnekteki gibi hepsini bir yere toplamak istiyorum..mesela demsac dicem sayfası gelecek..yada izin formu vs..

''VWJETTA''cevap :)

bunu farklı excel fayfaları içinde yapabilirmiyiz..

mesela bir klasörde her firma için ayrı cari sayfam var ..bunları 1 sayfada bu şekilde toplamam mümkün olurmu..firma sayfalarını gizleyip tek o sayfadan giriş yapmak istiyorum kısacası

'''VWJETTA'''
kalasörler olacak(tabi bunlar bir kaçı) yukarıdaki örnekteki gibi hepsini bir yere toplamak istiyorum..mesela demsac dicem sayfası gelecek..yada izin formu vs..

Ekli dosyalar

Geri