Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılır Listedeki Değere Göre Hücreye Veri Yazdırma
İyi Günler,
Açılır listeden seçtiğim yıl,dönem ve sınıfa göre B4 hücresine örneğin "2013 YILI 1.DÖNEM 9-A SINIFI NOT ORTALAMASI" yazdırmak istiyorum. Bunun için nasıl bir formül kullanmak gerekli yardımcı olabilir misiniz?
ilginize çok teşekkür ederim mustafa bey, ancak keşke indirme işlemini en azından genel üyelere açsaydınız. Neticede burası bir paylaşım alanı, herkes birşeyler paylaşmak ister. velhasılı site sizin tabi ki biz sadece bir üyeyiz. saygılar.
http://www.excel.web.tr/
Sitenin en üst tarafında site yöneticilerimiz bunun nedenini açıklamışlar. Yeni üyesiniz anlıyorum ancak siteye bakıldığında yaptığı işlev ve giderler göz ününe alındığında geç bile kalındığını düşünüyorum. İncelerseniz daha iyi anlayacağınızı ve hak vereceğinizi düşünüyorum. Bu arada bu işlem için yetki ve selahiyet site yöneticilerimizdedir. Bilginiz olsun.
Bu siteyi destekleyenler arasında olmak benim için de güzel bir şey, gerçekten ufkumuz açılıyor burada ALLAH (cc) razı olsun arkadaşlardan
Ama yine de en azından indirme bölümünün arkadaşlara açılması taraftarıyım. Yinede hayırlısı sitenin gelişmesi kendini geliştirmesi adına böyle adımları da desteklemek isteriz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.