• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılır listede etoplam almak

Excel Vers. ve Dili
excell 2011
Selamlar, açılır listede ETOPLA ve Düşeyara formülünü birleştirmek istiyorum ama formül çalışmıyor yardım edebilirmisiniz. Ekte ki dosyada açıklama var.

sayfa bire ocak ayındaki açılır listede olan bütün maaşları toplamasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar, açılır listede ETOPLA ve Düşeyara formülünü birleştirmek istiyorum ama formül çalışmıyor yardım edebilirmisiniz. Ekte ki dosyada açıklama var.

sayfa bire ocak ayındaki açılır listede olan bütün maaşları toplamasını istiyorum.

Her ay için bir sayfa oluşturmayın diye farklı bir çözüm getirdim.
İlişikteki dosyanızı inceleyiniz.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Yardım edebilecek biri varmi? Kafayı yedim listeden formül yazınca algılamıyor

çok teşekkür ederim ama formulu benim kullandığım sayfaya uygulayamadım benim kullandığımda ocak ayının yanına subat ayı var yan yana oluyor aylar. O yuzden tek bir ay için olanını yapabilirmisiniz. Genede çok teşekkür ederim. EKTE Kİ DOSYADA VAR ONUN GİBİ YAN TARAFA DOĞRU UZUYOR AYLAR. HER AYKİ TOPLAM HARCAMALARI GÖRMEK İÇİN BU ŞEKİLDE YAPIYORUM

Ekli dosyalar

Excel hakkında yardım

bir formüle ihtiyacım var mail adresim yusufcelikell@hotmail.com biri yardım iiçin mesaj atabilirse konuda şu içinde 3,4,5 yada daha fazla isim geçen hücreler var ben bu hücrelerinde içindeki isimleri ayırmak istiyorum mesala isimlerin içinde Yusuf ÇELİKEL varsa yanındaki 5 adet alanı başka bir sayfaya ayırmak. Mesaj atana örnek dosyayı gönderebilirim.

bir formüle ihtiyacım var mail adresim yusufcelikell@hotmail.com biri yardım iiçin mesaj atabilirse konuda şu içinde 3,4,5 yada daha fazla isim geçen hücreler var ben bu hücrelerinde içindeki isimleri ayırmak istiyorum mesala isimlerin içinde Yusuf ÇELİKEL varsa yanındaki 5 adet alanı başka bir sayfaya ayırmak. Mesaj atana örnek dosyayı gönderebilirim.

Bahsettiğiniz gibi konularla ilgili forumda oldukça fazla çözüm örnekleri var öncelikle bunları inceleyin. Olmazsa dosyanızdan küçük bir kesit ile sorunuzu yeni bir başlıkla sorun, mutlaka yardım edecek arkadaşlar olacaktır. Böylece daha sonra sizin ki gibi bir sorusuna cevap arayan başka biride bu konudan faydalanabilecektir.

Kolay Gelsin

konu nasıl açarım benzer örnekte bulamadım

belki yanlış yerlerde arıyorum ama örnek excel dosyasıda ekleyemedim.

Geri