• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılır Kutu İçindeki Yazı Boyutunu Büyültme

Excel Vers. ve Dili
2010 vb
Merhaba değerli hocalarım benim yapmış olduğu bir çalışmada düşeyara fonkisyonu ile açılır kutudan veri çekiyorum ama açılır kutu içerisindeki yazı boyutunu büyültemiyorum yardımlarınızı bekliyorum resim ve dosya ektedir.

Birde tutanak sayfasında AÇIKLAMA bölümüne J10 hücresinde yer alan puan eğer 70 'in üstünde ise boş kalması. eğer 70 'in altında ise Ek.1 70 puan'ın altında yazması. eğer satırda isim var ama Ek.1 girilmemiş ise SINAVA GİRMEDİ YAZMASI.
EĞER SATIR BOŞ İSE BOŞ KALMASINI İSTİYORU şöyle bir formül oluşturdum
=EĞER(J10<1;" ";EĞER(J10<70;"Ek:1 70 Puan'ın altındadır";"..."))
oldu ama boş satırdada 70 in altında yazıyor

Dosya buraya yüklenmedi ilgili linkte http://dosya.co/3w978fhmy5lf/Nakil_Sınav_Formu.xls.html

Ekli dosyalar

• açılırkutu.PNG
    açılırkutu.PNG
    2.2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Açılır kutuların yazı boyutunu büyültemezsiniz. Sayfanızın zoom ayarı ile oynayarak görünümü düzeltebilirsiniz.

Diğer formül sorunuza gelince boş satırda formül uyguladığınız hücrede boş görünüyor. Sorun nerede göremedim.

Hocam simdi j 10 a gorealdigim icin kisinin sinav muracaati var ama sinava girmemis dolayisya puani sifir ben bunun aciklamasina sifirsa sinava grmedi yazsin istiyorum oluyor laki tutanak sayfasin icndeki hucrelerde formul oldugu icin. Bos satirlaridasifir gorup oralarada girmedi yaziyor oralari nasil bo s birakirim onu ogrenmek istiyorum,sayfakoruma siftesi 026enes

Bu formülü deneyiniz.

Kod:
=EĞER(VE(B10>0;J10=0);"Sınava Girmedi";EĞER(VE(J10>0;J10<70);"Ek:1 70 Puan'ın altındadır";""))

Hocam oldu bu şekilde Allah razı Olsun Yardımınız için çok teşekkür ederim

Geri