• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılan web sayfasındaki download linkini otomatik tıklatıp indirmek

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Merhabalar benim programımı bir forum sitesine yükledim ve programımda da o adresi açan webbrowser yaptım.istediğim kullanıcılar o düğmeye tıkladığı zaman web sayfasının açılması ve download edilmesi gereken dosyanın otomatik indirilmesi.Bunu nasıl yapabilirim acaba.Örnek dosyayı yüklüyorum.açılan sitede GPHT V0.4.1 PROGRAMI.xls excel dosyası var ve ben bunu değiştikçe tekrar o siteye yüklüyorum dosyanın adı sabit kalıyor ama değişse de.Site açılır açılmaz yani webbrowser iniatialize oluncaotomatik bu dosyayı indirmeye başlamasını nasıl sağlayabilirim.sayfada userform1 vardır.

Ekli dosyalar

Merhabalar benim programımı bir forum sitesine yükledim ve programımda da o adresi açan webbrowser yaptım.istediğim kullanıcılar o düğmeye tıkladığı zaman web sayfasının açılması ve download edilmesi gereken dosyanın otomatik indirilmesi.Bunu nasıl yapabilirim acaba.Örnek dosyayı yüklüyorum.açılan sitede GPHT V0.4.1 PROGRAMI.xls excel dosyası var ve ben bunu değiştikçe tekrar o siteye yüklüyorum dosyanın adı sabit kalıyor ama değişse de.Site açılır açılmaz yani webbrowser iniatialize oluncaotomatik bu dosyayı indirmeye başlamasını nasıl sağlayabilirim.sayfada userform1 vardır.

Sorum hala günceldir

Merhaba
Tam anlamadım,
Kod:
WebBrowser1.Navigate "http://sah-mat.yetkinforum.net/download.forum?id=7"
Kodlardaki bu satırı bu şekilde değiştirerek deneyin

Merhaba
Tam anlamadım,
Kod:
WebBrowser1.Navigate "http://sah-mat.yetkinforum.net/download.forum?id=7"
Kodlardaki bu satırı bu şekilde değiştirerek deneyin

Sayın Black Lord,ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama benim demek istediğim şu.Sizin vermiş olduğunuz linkin sonunda id=7 kısmı ben o msjı her değiştirdiğimde bir sayı artacak mesela sonra id=8 olcak kullanıcı programda tıklayınca hata vercek.benim istediğim id kısmı değişiyor o msjı güncellediğimde ama program adı hep sabit kalıyor yani GPHT V0.4.1 PROGRAMI.xls olarak.Bu sabit isme göre birşey yapılamaz mı acaba onu öğrenmek istiyorum.

Web sayfalarına veri girmek için kullanılan kodlar vardı mesela login.click kodu giriş butonuna basıyordu.Benim örneğimde o programın ismine click olayını hangi kodlarla yapabiliriz.

Web sayfalarına veri girmek için kullanılan kodlar vardı mesela login.click kodu giriş butonuna basıyordu.Benim örneğimde o programın ismine click olayını hangi kodlarla yapabiliriz.

Bunu yapabilecek bir kod yok mu acaba?kendim ta sonunda excel ile programlama kitabını alıcam

Geri