Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılan kutudan seçtiğim ürünün parçalarını tabloya boş satır olmadan getirmek
Selamlar
Sayın mıcit77
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ancak , veri doğrulama yapmışsınız. benim istediğim Combobox veya açılan kutudan ısıtıcı modelini seçip sonra o ısıtıcının parçalarını alt alta tabloya getirmek .
Selamlar
Sn: Zorbey öncelikle ilginize teşekkür ederim. Ancak göndermiş olduğunuz dosyada veri doğrulamadan seçilen ürüne ait parçalar yan yana değilde benim dosysamfaki form sayfasındaki gibi alt alta sıralanıp adetleride karşılarında olmnası gerekiyor. Ayrıca siz malzemeyi seçince o ısıtıcıdan kaç tane varsa hepsini getiriyor. Benim istediğim bu değil.6 numaralı dosyamda anlatmaya çalışmıştım.
gönderdiğiniz dosya istediğime yakın. Şöyleki; ekteki dosyada DATA sayfasındaki VS35 ısıtıcının parçalarından birin sildim. göreceğiniz gibi form sayfasına satırı boşluklu getirdi. çünkü getirmesi gereken parçayı silmiştim. her ısıtıcıda tamamen data sayfasındaki parçalarının hepsi olacak diye birşey yok. Onun için form sayfasına aktardığında olmayan parça ve adetini atlayıp boş satır oluşturmadan diğerlerini getirecek.
Sayın hocalarım; 11 mesajda eklediğim dosyada sadece küçük bir sorun kaldı o da kod aktarma yaptığında data sayfasında boş olan yerler olduğu için form sayfamda boş satır olarak aktarıyor. Boş olan yeri es geçip dolu olan yerleri aktarması kaldı sadece.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.