• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılan kutudan seçtiğim ürünün parçalarını tabloya boş satır olmadan getirmek

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Selamlar

Arkadaşlar Açılan kutudan seçtiğim ürüne ait parça ve adetlerini tabloya yazdırmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar,
çözüm yolu olan varmı?

Eki inceleyiniz.
Biraz değişiklik yapmak gerekti.

Ekli dosyalar

Selamlar
Sayın mıcit77
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ancak , veri doğrulama yapmışsınız. benim istediğim Combobox veya açılan kutudan ısıtıcı modelini seçip sonra o ısıtıcının parçalarını alt alta tabloya getirmek .

Saygılar

Sayın komutan63,

Dosyanızı indiremedim. Tekrar yürklermisiniz?

Selamlar

dosyamı tekrar yükledim

Saygılar

Ekli dosyalar

Selamlar

Arkadaşlar konuyla ilgili hiçbir görüşü olan yok mu?

Merhaba İyi Çalışmalar Sayın komutan63
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar
Sn: Zorbey öncelikle ilginize teşekkür ederim. Ancak göndermiş olduğunuz dosyada veri doğrulamadan seçilen ürüne ait parçalar yan yana değilde benim dosysamfaki form sayfasındaki gibi alt alta sıralanıp adetleride karşılarında olmnası gerekiyor. Ayrıca siz malzemeyi seçince o ısıtıcıdan kaç tane varsa hepsini getiriyor. Benim istediğim bu değil.6 numaralı dosyamda anlatmaya çalışmıştım.

Saygılar

Selamlar,
Sn: ZorBey

gönderdiğiniz dosya istediğime yakın. Şöyleki; ekteki dosyada DATA sayfasındaki VS35 ısıtıcının parçalarından birin sildim. göreceğiniz gibi form sayfasına satırı boşluklu getirdi. çünkü getirmesi gereken parçayı silmiştim. her ısıtıcıda tamamen data sayfasındaki parçalarının hepsi olacak diye birşey yok. Onun için form sayfasına aktardığında olmayan parça ve adetini atlayıp boş satır oluşturmadan diğerlerini getirecek.

Saygılar

Ekli dosyalar

Selamlar,

Sayın hocalarım; 11 mesajda eklediğim dosyada sadece küçük bir sorun kaldı o da kod aktarma yaptığında data sayfasında boş olan yerler olduğu için form sayfamda boş satır olarak aktarıyor. Boş olan yeri es geçip dolu olan yerleri aktarması kaldı sadece.

Saygılar

Selamlar
Arkadaşlar gerçekten herhalde bu konuda excel yetersiz kaldı diye düşünmeye başladım. Hakikaten bundan sonrası yapılamaz mı?

Saygılar

Selamlar,

bana bu konuda yardımcı olabilecek veya bir yol gösterebilecek bir arkadaşımız yok mu?

Geri