• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Açılan Kutudan seçilenin raporu, yazılsın istiyorum. Başaramıyorum!

assenucler

Altın Üye
Katılım
19 Ağustos 2004
Mesajlar
3,586
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Pro x64 TR
İyi akşamlar, forum dostları;

Ekteki dosya ekinde frmOturanlar_Gelir formu'na, Açılan Kutu ile seçtiğim kişiye ait kayıtları ön izlemek için bir komut düğmesi ekledim.

Şu an tıklayınca tüm kişilerin raporunu döküyor; oysa, ben seçtiğim kişiye ait kayıtların önce Ön İzlemesini görmek sonra da yazdırmayı istiyorum.

Biliyorum, herkes yoğun... Yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.
 
Sn assenucler;
"Srg Rapor Daire Avans Ödeme Borç Bilgileri" sorgusunu SQL görünümünde açıp;
SELECT Oturanlar.BBNo, Format([Adı],">") AS [Ad Soyad], Gelirler.Ay, Sum(Gelirler.Borç) AS ToplaBorç, Sum(Gelirler.Alacak) AS ToplaAlacak
FROM Oturanlar INNER JOIN Gelirler ON Oturanlar.BBNo = Gelirler.BölümNo
WHERE (((Month([harekettarih])) Between 1 And 6))
GROUP BY Oturanlar.BBNo, Format([Adı],">"), Gelirler.Ay, Oturanlar.Adı
HAVING (((Oturanlar.BBNo) Not In (9999)) AND ((Oturanlar.Adı)=[Formlar]![frmOturanlar_Gelirler]![Adı]));
yazınız.
Saygılar, İyi Çalışmalar.
 
Bir ricam olabilirmi?

Sn. ayhan2122;


Değerli hocam, katkınız için bir kez daha teşekkürler. Sizlerin büyük yardımı ve katkılarıyla biz amatörler kendimize göre küçük bazı proje hazırlayarak, bir şeyler üretmeye çalışıyoruz.

Uygun bir zamanınız olursa, sizden bir ricam daha olabilirmi? Eğer mümkün olursa, çok memnun olacağım.

Yukarıdaki ekli dosyadaki frmOturanlar_Gelirler formunda; dairede oturanlara ait sabit bilgileri, yıl başından bugüne değin Avans (Ödeyecekleri tutar) ile Ödemelerini ve borç tutarlarını görüyorum.

Çalışmalarımı kolaylaştıracak iki durum söz konusu...

İlki; Borçlu olan dairelerin toplam borç tutarının detayını (yani hangi tarihte hangi tutarlardan oluştuğuna ait ayrıntıları) bir komut düğmesine basınca görebilmek istiyorum.

İkincisi; Daire seçimini şu an Açılan Kutu ile yapıyorum. Kiradaki dairelerde oturanlar sık sık değiştiğinden, forma eklenecek Liste Kutusundan BölümNo İle Ad Soyad'a göre seçim yapmak istiyorum.

Ayırabileceğiniz değerli zaman için teşekkürü bir borç bilirim. Sevgi ve saygılarımla.
 
Geri
Üst