• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Acil yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
iyi günler benim bi ödevim var ama bi türlü yapamadım banka muhasebesiyle ilgili

1- Valör hesabını yapmam gerekiyo eğer para yatırma varsa valörü ertesi güne atacak ve arada tatil varsa tatil günü kadar arkaya atacak para çekme varsa valör aynı gün olacak
2-para çekme varsa hesabın alacak kısmına para yatıma varsa heabın borç kısmına yazılacak

ayrıca birinci çalışma sayfasına soru yazılacak bu sorular ikinci sayfayla bağlantılı olacak çok acil yardım lütfen pazartesi ödevi teslim etmem lazım

Örnek excel çalışma dosyanızı ekleyip istediklerinizi dosyada tanımlayınız.

Ekli dosyayı inceleyiniz.
Sadece , eğer (if) fonksiyonu kullanılmıştır.
Başka fonksiyonlarla çok farklı çözümler de olabilir.
Dosyada M ve N kolonlarına eklenen formüller valör, borç ve alacak işlemlerini belirleyebilmek içindir.(silmeyiniz)

Ekli dosyalar

hocam çok teşekkür ederim bi kaç yere de bakabilir misin samet yazan benim eski yaptığım ama onda formülleri yazamamıştım hesaba yatırma olunca ertesi günden başlıyo bi de senet tahsilleri ertesi günden başlıyo hocam bi yardım edebilir misin sana zahmet çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

hocam çok teşekkür ederim bi kaç yere de bakabilir misin samet yazan benim eski yaptığım ama onda formülleri yazamamıştım hesaba yatırma olunca ertesi günden başlıyo bi de senet tahsilleri ertesi günden başlıyo hocam bi yardım edebilir misin sana zahmet çok teşekkür ederim

Çözemedim.Kusura bakma.
Belki üstadlar yardımcı olur.

çok teşekkür ederim hocam. yardım edebilecek kimse var mı acaba

Geri