• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Acil Yardım : Yeni Veri İçin Otomatik Sayfa Ekleme

Excel Vers. ve Dili
2003
Ekte gönderdiğim çalışma sayfasında genel liste adında bir şablon var.Ben buraya firmalardan giren ve çıkan mamülleri gireceğim yapmak istediğim bu listeye girdiğim her farklı firma için aynı şablondan o firma adında bir çalışma sayfası oluşturması ve o firmayla ilgili tüm giriş çıkışların o çalışma sayfasında gözükmesini sitiyorum.Ayrıca veri girişlerinde sadece büyük harfle yazılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Genel listedeki e sütununda fiirma isimleri 1 er defa mı yazıyosunuz?
misal açılacak sayfanın e sütunununa firma ismi girdikten sonra mı açılmasını istiyorsunuz yoksa hücreyi seçip bir buton yardımı ile mi açılmasını istiyorsunuz?
Bir de şablon olarka saydığınız genel liste sayfası sürekli değişmeyecek mi şablon olsun?

E sütununa yeni bir firma yazdığımda otomatik açılmasını isityoru.Genel listedeki şablonda Ürün Sutunu ile Açıklama Sütunu arasına 2 Stün daha ilave edilmesi gerekiyor 1.Kantar ve 2.Kantar Olarak bu eklendikten sonra şablon aynı olarak yeni eklenen firmanın oluşacak çalışma sayfasına taşınmasını isitiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler

A FİRMASI
B FİRMASI
C
D
E DİYE GİDECEK SANIRIM GENEL TABLO SAYFASI

Sorum bu yönde idi ..
yeni açılacak sayfa tüm bu bilgileri içerecek mi yoksa sadece 1. satırdaki veriler mi şablon olarak yeni sayfada açılacak?

örnek olarak anlatayım
tarih evrak türü-evrak no -plaka-frima- giren/çıkan-ürün-1.kantar-2.kantar-açıklama
17.12.2013-fatura-34545-35abs40-xyz ltd.şti.-giren-demir-10500kg-10400kg-5000 tl kredi kartı
18.12.2013-fatura-12548-09dy187-ytf ltd.şti.-giren-çelik-10250kg-10300kg-2500 tl kredi kartı
19.12.2013-fatura-85478-34ay548-xyz ltd.şti.-çıkan-çelik-5100kg-5000kg-1500 tl kredi kartı

bu veriler girdiğinde xyz ve ytf adında iki çalışma sayfası oluşacak xyz sayfasında de 2 satır bilgi
ytf sayfasında da 1 satır bilgi olacak
ve bu firmalarla ilgili giriş çıkış olduğunda sürekli sayfalarına girilen verileri aktarması lazım ve firma sayısı 1200 lere kadar ulaşacak

ekte gönderdiğin örnekte ben kendi açtım çalışma sayfalarını benim istediğim genel listeye girerken kendi otomatik sayfasını oluştursun kendisiyle ilgili veriyide kendi sayfasında toplasın istiyorum

Ekli dosyalar

Dosya tamamdır .
Ekte buyurun...
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Farklı uygulamalarda kullanılabilecek, süper bir çalışma olmuş. Hatta benim için, devasa bir çalışma :) acar6783 eline sağlık..

Rica ederim
Üstadlar sağolsun özellikle ömer hocam .
Emek sitedeki arkadaşların biz de burdan öğrenmeye çalışıyoruz inşallah.
Faydalı olacaksa ne güzel.

Kod:
Ayrıca veri girişlerinde sadece büyük harfle yazılmasını istiyorum

Bu satırı unutmuşum bunun için "GENEL LİSTE" sayfasının kod bölümüne
Kod:
Target.Value = Format(Target.Value, ">")
ekleyiniz

Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Dediğiniz kodu yapıştırdım küçük harf yazınca büyük harfe çeviriyor fakat küçük harfle yazılan içinde ayrı bir sayfa oluşturuyor büyük harf içinde bunu nasıl düzletebiliriz yardımcı olursanız sevinirim tekrardan elinize sağlık

Geri