• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Acil yardım abilerim

Excel Vers. ve Dili
2010 excel
Dosyada görceğiniz gibi kontrol mekanizması yaratmaya çalıştım. Makronun çalışma mantığı gizli hücrelerdeki sayıları toplama almadan asıl tablodaki toplam tutarla cıkartması üzerine kurmaya çalıştım.

Fakat _KNTRL sayfasından makroyu çalıştırdığımda sayılar abuk sabuk gelmektedir. Ancak tek tek sheetlere gidip çalıştırmam gerekiyor.

Bunun yerine direk _KNTRL sayfasından makroyu çalıştırıp bana sonucları doğru getiricek bir işlev söz konusu olabilir mi ?

İlginiz için şimdiden teşekkürler

http://s5.dosya.tc/server5/s3qdqf/Mis_kontrol_hazir__3_.zip.html

Bide kodu çok kötü yazmış olabilirim daha orjinal bir örnek kodunuz varsa onuda söylerseniz sevinirim :)

Sayın ALPAK94

İlk olarak soru başlığınızı ; forum kurallarına uymadığından soru otomatik olarak geri dönüşüme çekilmeden isteğinizi özetler şekilde değiştirin.

İkinci olarak bir satış tablosu analizi istiyorsunuz ancak bahsettiğiniz abuk subukluk nerede ve ne olması gerekiyor hiç bir izahınız yok. Bu durumda kim ne anlayacak ve neresini düzeltecek ? Acil derken koskoca bir hesap tablosu nasıl konuyu anlamadıkça acilen bitecek ve siz de hangi ara doğrulayacaksınız ?

Geri