ACİL Sabit nesneler taşınacak hatası yardımı

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
arkadaşlar resimdeki gibi hata almaktayız bunu çözümü var mı ama sadece bir bilgisayarda bu hatayı almaktayız başka bilgisayarda bu dosyayı açtığımızda böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz. ACİL YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010-Türkçe
Sayın arkadaşım çok iyi bilmemekle beraber sayfanızda hücrelerin birinde veya daha fazlasında açık kalmış açıklama nesnesi olabilir bu durumda siz 6 dan 679 a kadar olan satırları gizlemeye kalktığınızda bu iletiyi almış olabilirsiniz bunun için önce açık olan açıklama nesnelerinin bulunduğu sayfanın "Gözden Geçir" menü seçeneğinden "Tüm açıklamaları göster" seçeneğine tıklayarak gizledikten sonra Satırları gizlersek sanırım bu ileti karşımıza çıkmaz
Ancak Dosyanızı buraya ekledikten sonra bu konu hakkında en doğru cevabı yine üstadlarımız vereceklerdir.

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Sayın arkadaşım çok iyi bilmemekle beraber sayfanızda hücrelerin birinde veya daha fazlasında açık kalmış açıklama nesnesi olabilir bu durumda siz 6 dan 679 a kadar olan satırları gizlemeye kalktığınızda bu iletiyi almış olabilirsiniz bunun için önce açık olan açıklama nesnelerinin bulunduğu sayfanın "Gözden Geçir" menü seçeneğinden "Tüm açıklamaları göster" seçeneğine tıklayarak gizledikten sonra Satırları gizlersek sanırım bu ileti karşımıza çıkmaz
Ancak Dosyanızı buraya ekledikten sonra bu konu hakkında en doğru cevabı yine üstadlarımız vereceklerdir.
kardesım dosya ekte bunun ben çözümünü farklı şekilde yaptım sayfadaki verilerin yedeğini aldım sonra orjinal sayfadakini sildim yedekteki verileri geri aktarınca sorun düzeldi. ama yinede dosyayı ekleyeyım bır bakan arkadasım olursa sevınırım neyden kaynaklandıgını cunku bazı dosyalarda bu hatadan almaktayım

L İ N K