• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Acil makro yardım!

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Üstadlarım Selamlar,
Bu siteye üye olmak ile gerçekten çok mantıklı bir iş yaptığımı kanıtladığınız için teşekkürler:)
İşim ile alakalı sizin için zor olmayan ama benim için çok önemli olan bir konuda desteğinize ihtiyacım, şöyleki;
Ekte sizinle paylaşmış olduğum dosyada 3 sheet var. 1. sheette I4 satırından sonra kopyala yapıştır ile sistemden çektiğim nakliye numaralarını yapıştıracağım. Yapıştırmış olduğum her nakliye numarasına ait farklı farklı teslimat numaraları mevcut ve her teslimatın yapıldığı bir ilçe var. Benim sizlerden ricam;Mikro ÖT sayfasına I4 ten itibaren girmiş olduğum nakliye numaralarına ait teslimatların datalarını "Mikro ilçe" sayfasından kontrol ettikten sonra ilçelerini belirleyip, o teslimatlara ait en büyük km olan ilçeyi Mikro ÖT sayfası Boşaltma Noktası kısmına ve km' yide E4' e yazmasını istiyorum. Sayfanın çok uzun olabileceğini düşünerek kod yazmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Konu başlığınızı uygun bir özet ifade ile değiştirirseniz daha hızlı yardım gelebilir. Forum kuralları gözünüze çarpmamış olabilir.

Geri