• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Acil! Makro ile satır sutun karşılaştırma

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2007
Öncelikle siteniz muhteşem. Dört dörtlük. Buradan çok bilgi öğrendim. Bana müthiş katkısı oldu. Emeği geçen herkesi selamlıyorum.

Gelelim soruna.

Makrolardan hiç anlamıyorum ama formülle yaptığım şeyleri makro ile yapmak icap etti. Ne yazık ki ofisteki bilgisayarlar 32 bit ve büyük formüllü dosyaları kaldırmıyor. açmak için 3 4 saat uğraşıyorum.

sorunum şu iki tane veri gurubu var ve aralarında karşılaştırma yapılması gerekiyor. kaç tane benzer varsa bir sutunda yazılması lazım.

olay aslında bundan biraz daha ayrıntılı. bir dosya yükledim onun üzerinden yaptığım formülleri inceleyerek bir makro yaparsanız sevinirim.

(karşılaştırmalar mor renkli alanda. pembe ve sarı alanda veriler var)

cevaplarınızı eksik etmeyin güzel insanlar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Formülleriniz işleyişi hakkında bilgi verirseniz, cevap vermek isteyen üyelerimizin işini kolaylaştırmış olursunuz.

değerli uyarınız için teşekkürler. Anlatmam biraz zor. Topla eğersay üzerinden yaptığım formüller var. Gönderdiğim dosyaya bakmanız lazım

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Merhaba,

Dosyanızda 1 adet formül gördüm onunda bir özelliği yok. Sorunuz ve dosyanız yetersiz geldi bana.

dosyamda ufak düzeltmeler yaparak tekrar upload ettim. dosyamda mor renkli alanda eğer formülleri var. ona göre makro olması gerek.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Ekli dosyalar

bu arada makronun mor renkli alanın olduğu yere yazdırması gerekiyor.

Henüz cevap gelmedi?

Geri