• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Access den Excel Fonksiyonları Çalıştırmak

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Eğer fonksiyon yazmayı bilmiyorsanız veya belirli bir fonksiyonu yazamıyorsanız ve bilgisayarınızda excel yüklü ise Access de bulunmayan fonksiyonları Excel den çağırıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

İlişikte Gelecekteki değeri hesaplayan fonksiyonun Access e çağırıp kullanılması örneğini inceleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar :hey:

exceldeki işlemleri yapmak için kod mu yazacağız
nasıl yapacağız exceldeki işlemleri

Sayın exelci1,

Burada Excel de işlem yapılmıyor. Excel de olup da Access de tanımlı olmayan fonksiyonları ufak bir hileyle Access de kullanıyoruz.

İyi çalışmalar:)

access'de excel fonksiyonları

Sayın Modalı; Accessde bulunmayan Excel fonksiyonlarını excelden nasıl çağırabiliriz. Bunu yapamadım , bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Bir de Acess'de kullanılan fonksiyonların tümünü açıklamalı olarak içeren döküman varsa ekleyebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar

Son düzenleme:
tesekkür

üstad ellerine saglik. cok tesekkürler. cok ise yaradi

Access de bulunmayan fonksiyonları Excel den çağırıp kullanma ile ilgili bir döküman web sitesi vs varmıdır ? İşyerinde mecburen access 2000 kullandığım için örneği açamadım.

Dosya

Sayın Madalı,

Konudaki dosyayı tekrar eklemeniz mümkünmü?

Teşekkürler,

Sayın neonist bende teşekkür edecem ama ortada çalışan link yok.Arkadaşlar linki yenileyebilirmisiniz.

accesse 2 yıl ara vermiştim ama bakıyorumda modalı hala güzel çalışmalar yapıyor

İyi çalışmalar
Kolay gelsin

Geri