• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ACCES'de MEMUR MAAŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın mmetin;

yaptığınız maaş programını h1960uzun@hotmail.com adresime gönderebilirseniz. İncelemek istiyorum. Tavsilererim de olabilir belki. iyi çalışmalar.

KAÇ ZAMANDIR BEKLİYORUM gelmedi üstelik teşekkür eden de yok dikkat edrseniz eğer yalanım varsa arkadaş bir örnek göstersin ..sayın yöneticilerde bu olaya tepki vermeli bence

Merhaba

KAÇ ZAMANDIR BEKLİYORUM gelmedi üstelik teşekkür eden de yok dikkat edrseniz eğer yalanım varsa arkadaş bir örnek göstersin ..sayın yöneticilerde bu olaya tepki vermeli bence

cumhurakil ve moresby2000 arkadaşlara dosya gönderildi.

Tepki verilecek bir olay olduğunu sanmıyorum.Sayın mmetin cevap verebilir veya dosyayı alan arkadaşlar buraya doğruluğunu yazabilirler.

Ayrıca Sayın Hüseyin bey'de siteye dosyayı eklediğini ifade ediyor.Yeni foruma taşınırken bazı linkler kaybolduğu için linkine ulaşılamıyor.Sayın Mmetin ,Sayın Yönetici ve Adminler'e ulaşarak tekrar siteye dosyayı ekletebilir.

Son düzenleme:
İstekler Hakkında!

Selam Arkadaşlar,
Saymadım ama arkadaşımızın hazırlamış olduğu programı isteyen ve bilgisayarına yükledikten sonra kullanan bir çok arkadaşım olmuş. Ama bir arkadaşım bile herkes faydalansın diye aldıktan sonra birazcık olsun zahmet edipte paylaşım sitelerinden birine yüklememiş.
Ben programı görmedim, incelemedim ama Arkadaşımıza emeğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Paylaşmak çok zor bir şey değil... Paylaşmayı istediği halde, paylaşmasını bilen için...

SAYGILARIMLA

maaş prg

mümkünse maaş programını bana da gönderirmisin ben daha önce denedim başaramadım.

Bilindiği üzere maliyenin say2000 sistemine geçmesi ile artık bu proğramın hiç bir anlam ve önemi kalmammıştır.Duyurulur

sayın mmetin güzel bir çalışma anlam ve önemini hiç yitirmez kullanım alanı daralsa bile burada bir çok örnek uygulama bir arada bulunuyor üyelerden işini yarayanı alacak olanlar vardır.
Birde önemli olan marjinal fayda ve bunu sanırım üyeler ve birçok memur arkadaş yararlandı.

Ayrıca silahlı kuvvetler uygulamanın dışında tutuldu biliyorsunuz yani hala kullananlar var programı ..

Arkadaşlar, memur maaş programı deyip burada milleti oyalamanın ne anlamı var. Ekte dosya yok. Herkes bana da, bana da deyip duruyor. Çocuklara şekeri vereceğim diye gösterip kendi cebine koyması gibi bir şey. Benim böyle bir programa ihtiyacım yok. Forumdaki üyelere yardımcı olmak isteyenler programını paylaşması daha etik olacaktır. Lütfen kimseyi oyalamayalım. Forumdaki üyelerin öğreneceği daha çok şey var. Zaman boş şeylerle geçmesin. İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri