• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Abone kayıt defteri

Excel Vers. ve Dili
exel2007
Selam herkese kolay gelsin bemin bi kucuk programa ihtıyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tesekkurler exel bilgim olmadığı için herseyı sizlerden bekliyorum ama bu ste sayesınde bişeyler ögreneceğime yürekten ınanıyorum.

Ekli dosyalar

öncelikle form yönetıcılerine tesekkurler sorunum için bu konuyu acmaya izin verdıokleri için arkadaşlar yardım ve önerilerınızı bekliyorum

arkadaşlar actıgım konu baya bi inceleyen oldu ama yardım edecek kimse yokmu görus önei ve yardımlarınızı bekliyorum herkese saygılar

excel konusunda uzman arkadaşlar istedıgım seyler o kadar zormu eger öyle ise mumkun oldugunca basıte nasıl indirgeriz nasıl kolaylık sağlarız hadı arama işinden vazgecelim gerekirse

excel konusunda uzman arkadaşlar istedıgım seyler o kadar zormu eger öyle ise mumkun oldugunca basıte nasıl indirgeriz nasıl kolaylık sağlarız hadı arama işinden vazgecelim gerekirse

Merhaba;
Paniklemez ve sabırlı olursanız çözüm almanızda kolaylaşır.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun cok tesekkurler elerine saglık guzel olmuş zamanla daha iyı hale gelebilir görsel olarak falan ama bu işimi görur saolasın evde sorun yok 2007 dede sorun cıkmaz inş.

Geri