- Excel Vers. ve Dili
- EXEL 2007 TÜRKÇE
Selam Arkadaşlar.
Forum sayesinde daha önceden geliştirdiğimiz kodu daha kullanışlı hale getirmek istiyorum.
Aşağıdaki kod A1 ile A10 arasına girilen verileri aynı satıra E sütunundan başlayarak sırasıyla ilk boş yere ekliyor.
Benim istediğim eğer mümkünse
A1 ile A10 arasına girilen veriler E ' den başlayarak sırasıyla DA sütununa kadar eklesin.
B1 ile B10 arasına girilen verileri DB ' den başlayarak HA sütununa kadar eklesin.
C1 ile C10 arasına girilen verileri HB ' den başlayarak LA sütununa kadar eklesin.
Mümkünse yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Elimdeki kod.
Forum sayesinde daha önceden geliştirdiğimiz kodu daha kullanışlı hale getirmek istiyorum.
Aşağıdaki kod A1 ile A10 arasına girilen verileri aynı satıra E sütunundan başlayarak sırasıyla ilk boş yere ekliyor.
Benim istediğim eğer mümkünse
A1 ile A10 arasına girilen veriler E ' den başlayarak sırasıyla DA sütununa kadar eklesin.
B1 ile B10 arasına girilen verileri DB ' den başlayarak HA sütununa kadar eklesin.
C1 ile C10 arasına girilen verileri HB ' den başlayarak LA sütununa kadar eklesin.
Mümkünse yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Elimdeki kod.
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A1:A10]) Is Nothing Or Target.Cells.Count > 1 Then Exit Sub
cancel = True
If Target.Value <> "" Then
Target.Select
Application.EnableEvents = False
sat = Target.Row
If Cells(sat, 5) = "" Then
Cells(sat, 5) = Target.Value
Else
If Cells(sat, Columns.Count) = Empty Then
sut = Cells(sat, Columns.Count).End(xlToLeft).Column
Cells(sat, sut + 1) = Target.Value
Else