• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

A sütununa B sutununda dolu hücre kadar tarih yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2003-2010 Türkçe
B,C ve D sütununda onlarca veri var.Butona tıkladığmda A2 hücresinde yazan tarihin bir gün sonrasını B sütununda dolu hücre kadar A sütununa tarihi yazması.
Örnekte detaylı açıkladım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba, sayfanıza bir buton ekledikten sonra şu kodu butonun içine ekleyin.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
For i = 3 To [b65536].End(xlUp).Row
Sheets("Sayfa1").Cells(i, 1).Value = Sheets("Sayfa1").Cells(2, 1).Value + 1
Next
End Sub

muygun ve cenk e. kardeş,
Her ikinizede yardımlarınız için teşekkür ederim. muygun kardeşin kodlarını düzeltme yaparak A2 hücresinede bir sonraki günün tarihini atmasını sağladım.Yalnız cenk e. kardeş sizin kodda da epeyi uğraştım gerekli düzeltmeyi yapamadım.

A2 hücresine de yazmayı istiyorsanız for döngüsünden önce şöyle bir kod ekleyerek o tarihi de bir arttırabiliriz:
Kod:
Sheets("Sayfa1").Cells(2, 1).Value = Sheets("Sayfa1").Cells(2, 1).Value + 1

Not: Konuyu açtığımda Sn. muygun üstadın cevabı yoktu, kodu yazıp gönderdikten sonra gördüm, sonradan görmüş olsam cevap yazmazdım.

A2 hücresine de yazmayı istiyorsanız for döngüsünden önce şöyle bir kod ekleyerek o tarihi de bir arttırabiliriz:
Kod:
Sheets("Sayfa1").Cells(2, 1).Value = Sheets("Sayfa1").Cells(2, 1).Value + 1

Not: Konuyu açtığımda Sn. muygun üstadın cevabı yoktu, kodu yazıp gönderdikten sonra gördüm, sonradan görmüş olsam cevap yazmazdım.

Syn. cenk e.;
Bu sitenin zenginliği bir soruya verilen birden fazla farklı bakış açısı ile oluşturulan çözüm yöntemlerinin umarsız ve çıkarsız yardımlaşma ile paylaşımıdır.
Bu nedenle çekinmeden cevabınızı ekleyebilirsiniz. (kendi adıma ben bundan zevk duyarım)
İyi çalışmalar.

Geri