• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

A hücresine Tarih Yazması

Excel Vers. ve Dili
2022 365 TÜRKÇE
Merhabalar B hücresine veri girildiğinde A hücresine günün tarihi yazsın fakat değişmesin
formül olarak lazım kodu buldum fakat E tabloya uygulayamıyorum E tabloya uyguluyabilsem kod da işimi görür..
Şimdiden teşekkürler ...

Merhaba,

Değişmesin dediğiniz anda işin içine makro girecektir.

Tabi E-Tablo'larda durum farklı olabilir.

Merhaba,

Değişmesin dediğiniz anda işin içine makro girecektir.

Tabi E-Tablo'larda durum farklı olabilir.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [A1:C65536]) Is Nothing Then
If Cells(Target.Row, "A") <> "" And Cells(Target.Row, "B") <> "" _
And Cells(Target.Row, "C") <> "" Then
Cells(Target.Row, "D") = Format(Date, "dd/mmmm/yyyy")
End If
End If
End Sub
Korhan bey böyle bir kod ile normal Excel de işimi yapıyorum fakat E tabloda kullanamıyorum

birde bu formulü güncelledim kendime göre bu çalışıyor seri tarih ile fakat hep aynı tarihi atıyor
=EĞER(A2<>"";$F$1;"")
bu formüle yakın sadece veri girildiğindeki tarihi yazıp değişmemesi bana yeterli olacak.
şimdiden teşekkürler..

Korhan bey değişmemesi derken tarihin sabit kalması şimdi formülü gibi olmaması açısından söyledim

Dediğim gibi E-Tablo kullanmadığım için anlık tarihi yazıp değişmeyen bir fonksiyonu var mı bilmiyorum. Benim kanaatim olmadığı yönündedir.

Yine de bilen arkadaşlar destek vereceklerdir.

Dediğim gibi E-Tablo kullanmadığım için anlık tarihi yazıp değişmeyen bir fonksiyonu var mı bilmiyorum. Benim kanaatim olmadığı yönündedir.

Yine de bilen arkadaşlar destek vereceklerdir.
KORHAN BEY =EĞER(B49<>"";EĞER(A49="";BUGÜN();A49);"") Bu formülle e tabloda sorunu çözdüm ihtiyaç olur diye bilgi vereyim dedim...
Formül yazıldıktan sonra ayarlardan yinelem ayarları 100 ve 0.001 olarak yapıldığı zaman sorun çözülüyor...
iyi günler..

=ŞİMDİ formülünün devamına hücreden çıkarken kopyala değer yapıştır formülü yazılabilirmi......

=ŞİMDİ formülünün devamına hücreden çıkarken kopyala değer yapıştır formülü yazılabilirmi......
Bu isteğinizin makrosuz olabileceğini sanmıyorum. Makro olunca da e tabloda çalışmaz muhtemelen.

Geri