• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

A DAN J HÜCRESİNE KADAR AY SAYISI KADAR ÇOĞALTIP HER SATIRA O AYDAKİ GÜN SAYILARINI YAZMAK

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
Merhabalar
Çalışma Günleri Sayfasındaki A dan J Hücresine kadar yazılanlar K hücresinden başlayan ay sayısı kadar çoğaltılıp her satıra o aydaki gün sayılarını Düzenleme Sayfasına yazdırmak istiyorum.
Örneğim ektedir.

Ekli dosyalar

Bu şekilde dener misiniz ?
Kod:
Sub DuzenleX()
    Set S1 = Sheets("CALISMA GUNLERI")
    Set S2 = Sheets("DUZENLEME")    
    S2.[a2:j5000].Clear
    For i = 2 To S1.[a65536].End(3).Row
        t = S2.[a65536].End(3).Row + 1
        S2.Range("a" & t & ":" & "j" & t + 11) = S1.Range("a" & i & ":j" & i).Value
        S2.Range("k" & t & ":" & "k" & t + 11) = WorksheetFunction.Transpose(S1.Range("k1:v1").Value)
        S2.Range("l" & t & ":" & "l" & t + 11) = WorksheetFunction.Transpose(S1.Range("k" & i & ":v" & i).Value)
    Next
    MsgBox "İşlem Tamamlandı"
End Sub

Bu şekilde dener misiniz ?
Kod:
Sub DuzenleX()
    Set S1 = Sheets("CALISMA GUNLERI")
    Set S2 = Sheets("DUZENLEME")   
    S2.[a2:j5000].Clear
    For i = 2 To S1.[a65536].End(3).Row
        t = S2.[a65536].End(3).Row + 1
        S2.Range("k" & t & ":" & "k" & t + 11) = WorksheetFunction.Transpose(S1.Range("k1:v1").Value)
        S2.Range("l" & t & ":" & "l" & t + 11) = WorksheetFunction.Transpose(S1.Range("k" & i & ":v" & i).Value)
    Next
    MsgBox "İşlem Tamamlandı"
End Sub
Hocam Çalışma Günlerinde A ve B sütunlarına iki sütun daha ekledim.(Yani baştan iki sütun daha çoğaldı) kodları nasıl revize edeceğiz

Koyu olarak belirttiğim kısımları 2 sütun öteleyin. Yapamazsanız dosyayı yeni haliyle gönderin, düzenleme yaparız.

hocam yaptım.
birde (S1.Range("k1:v1").Value) burda oynama yaptım. teşekkürler

Evet bu sütunlarda kaymış oluyor. Burayı atlamışım. :)

Geri