• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

54 sayfayı köprüleme

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Pro x64 TR
Değerli dostlar,

Ekli dosyamda 54 sayfam var. Köprülenecek kişiler listesi eklenmiş hali "Veriler" sayfası "M" sütunundadır. Makroyla "Köprüleme" için yardımınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Köprüleme olayını sağ klik ile çözdüm. Konu çözülmüştür.

Dosyanız ektedir.
Veriler c sutununda herhangi bir hücreye tıkladığınızda sayfaya gidip, her sayfanın a1 hücresi ile veriler sayfasına dönüyorsunuz.
M sutununu istiyorsanız sayfanın kod bölümündeki "c2:c500" ü M3:m500" olarak değiştirin.
Uzmanlarımızın emeklerinden alıntır.
Selametle kalınız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Kemal Turan,

İyi akşamlar . İstanbul'dan selam ve sevgiler.

Emek ve katkınız için teşekkürler. Köprü konusunda güzel bir örnek oldu. Her şey gönlünüzce olsun.

Bir ricam olacak

Sayın Kemal Turan ve forum dostları,

Siteye eklediğim dosyadaki isimler, kişilerin tam isimleri değil.

Çözüm eklenen dosyada "eksik yazılan isimleri" bir türlü gerçek isme dönüştüremedim.

Konuya ilişkin çözümlerinizi bekliyorum.

Yardımlarınız için önceden teşekkürler.

Sayın Kemal Turan ve forum dostları,

İyi akşamlar.

Yukarıda 4. iletiye eklenen dosyayı indirdikten sonra;

"Veriler" sayfası C2:C300 aralığında bulunan 54 ismi, gerçek adlarıyla değiştirip, "DAĞIT" düğmesi ile dairelerin gerçek adlarıyla yeniden sayfalar oluşturdum.

Veriler sayfasında her bir isme tıklayınca ilgilinin sayfasına gidiyorum. Ancak, gittiğim sayfanın/ sayfaların A1'deki hücresinde daha önce yukarıda 4. iletiye eklenen dosyada "Veriler" sayfasına köprü varken, benim isim değişikliği yaptıktan sonra oluşan sayfaların "A1" hücresi boş çıkıyor ve "Veriler" köprüsü bulunmuyor.

"Veriler" sayfasına köprüyü, 54 sayfanın A1 hücresine tek tek gidip yapmam mı gerekiyor? Yoksa, bunun daha basit ve kolay yolu var mı?

İlgi ve yanıtınız için önceden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Çözüldü.

Emeği geçen Kemal Turan'a bir kez daha teşekkürler ve hayırlı işler.

Geri