• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

4000 satır ve 72 sütunluk verilerimi parçalamak istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Bir excel sayfasındaki bir tabloda 72 sütun,4000 satır var.Her satırdaki bilgiler otomatik olarak yeni sayfadaki başka özellikteki bir tablonun belirlenen yerine yerleştirilecek ve bu işlem 4000 satır için otomatik olarak gerçekleştirilebilecek olmalı.Örnek tabloları gönderebilirim.Böyle birşeyi yapmam mümkün mü,excel böyle bir duruma uygunmudur?:???:

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Foruma hoşgeldiniz.
Tamamı olmasa da örnek excel tablonuzu foruma ekleyiniz.
İstediklerinizi dosya üzerinde açıklayınız, yardım almanız daha kolay olacaktır.

Yardım...

Gönderdiğim ekteki dosyada örneği olan Sayfa1'deki her satırdaki veriyi Sayfa 2'de ki forma kopyalama örneği var.Ancak bu şekilde yaklaşık 4000 satırlık veri var.Bu 4000 satırı Sayfa 2'deki örnek formda olduğu gibi ayrı ayrı sayfalara otomatik şekilde atacak bir yol olabilir mi.Birkaç tane olsa bu şekilde yapılabilir ama sayı çok fazla hak vereceğiniz üzere.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Bir excel sayfasındaki bir tabloda 72 sütun,4000 satır var.Her satırdaki bilgiler otomatik olarak yeni sayfadaki başka özellikteki bir tablonun belirlenen yerine yerleştirilecek ve bu işlem 4000 satır için otomatik olarak gerçekleştirilebilecek olmalı.Örnek tabloları gönderebilirim.Böyle birşeyi yapmam mümkün mü,excel böyle bir duruma uygunmudur?:???:

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Foruma hoşgeldiniz.
Tamamı olmasa da örnek excel tablonuzu foruma ekleyiniz.
İstediklerinizi dosya üzerinde açıklayınız, yardım almanız daha kolay olacaktır.

Gönderdiğim ekteki dosyada örneği olan Sayfa1'deki her satırdaki veriyi Sayfa 2'de ki forma kopyalama örneği var.Ancak bu şekilde yaklaşık 4000 satırlık veri var.Bu 4000 satırı Sayfa 2'deki örnek formda olduğu gibi ayrı ayrı sayfalara otomatik şekilde atacak bir yol olabilir mi.Birkaç tane olsa bu şekilde yapılabilir ama sayı çok fazla hak vereceğiniz üzere.Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, Excel hemen hemen her şeye uygun sadece neyi nasıl yapacağınızı bilmeniz gerekir.
İkinci mesajda turist arkadaşın uyarısı ile dosya eklemişsiniz fakat "İstediklerinizi dosya üzerinde açıklayınız" Kısmını atlamışsınız. Yardım edecek arkadaş Hangi kriterlere göre yardımcı olacağını bilemeyeceği için yardım talebiniz askıda kalacak.Kısacası dosya üzerinde neye göre işlem yapılacağını belirtiniz.Kolay gelsin.

Merhaba,

Benim anladığım şey şu : Sayfa2 de bir form var ve sayfa1 deki verilerin hepsini diğer sayfalarda bu form şeklinde dursun istiyorsunuz.

Peki böyle bir şeye neden gerek duyuyorsunuz? Bu şekilde 4 bin sayfa olacaktır. Excel o kadar sayfayı kaldırmaz diye biliyorum.

cuma günü forumdan indirmiştim
tekrar aynı konuyu bulamadım..

sanırım böyle birşeye ihtiyacınız var..

Ekli dosyalar

merhaba

merhaba,
Eklediğim dosya yeterince açık olduğunu düşünüyorum.Arşivist'in eklediği dosyaya benzer bir durum aslında.Tek fark benim eklediğim dosyada ilk sayfada bulunan her satırdaki verinin diğer 2.-9.sayfalara belirttiğim tablo şekli ile otomatik olarak yerleşmesi.Yani 2. sayfadaki örnek tablonun diğer sayfalara otomatik geçmesi ve içeriklerinin sayfa 1'deki satırlardaki verilerin olması gerekiyor.Dediğim gibi çok sayıda dosya olmasa ekteki dosya gibi yaparım zaten.Binlerce kişiye ait veriler olunca daha kullanışlı bir yönteme ihtiyacım var.Ekteki dosya zaten bir örnek, yapacağım işle ilgisi yok, sonuçta bir rapordan arşivleme için evrak oluşturmam gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Soruma yanıt verilmemiş.

Geri