• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

4 ayrı çalışma sayfasını nasıl birleştiririm.

Merhaba;

Sanıyorum ki bu formu boş olarak çoklu çıktı alıp, kalemle doldutturacaksınız.
Bu mantığa göre ekstra birşey yapmanıza gerek yok aslında.
Cevabım size basit veya komik gelebilir ama olması gereken de budur; iki formu tek sayfaya yanyana yapıp, sayfa yapısını A3 olarak ayarlayarak tek sayfaya 2 form basarsınız. Aynısını sayfa 3 ve sayfa 4 için de yaptığınızda formunuz 2 sayfa olur ve önlü arkalı basabilirsiniz.

Ben örneğinizden sayfa 2 yi sayfa 1 e, sayfa 4ü sayfa 3e kopyaladım mesela.
Dediğim gibi cevabım basit gelebilir ama aslında sorununuz bu kadar basit.

İyi günler dilerim.

Merhaba;

Sanıyorum ki bu formu boş olarak çoklu çıktı alıp, kalemle doldutturacaksınız.
Bu mantığa göre ekstra birşey yapmanıza gerek yok aslında.
Cevabım size basit veya komik gelebilir ama olması gereken de budur; iki formu tek sayfaya yanyana yapıp, sayfa yapısını A3 olarak ayarlayarak tek sayfaya 2 form basarsınız. Aynısını sayfa 3 ve sayfa 4 için de yaptığınızda formunuz 2 sayfa olur ve önlü arkalı basabilirsiniz.

Ben örneğinizden sayfa 2 yi sayfa 1 e, sayfa 4ü sayfa 3e kopyaladım mesela.
Dediğim gibi cevabım basit gelebilir ama aslında sorununuz bu kadar basit.

İyi günler dilerim.

Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.O şekilde yapıyorum yalnız tablolar küçük çıkıyor önizleme ile baktığımda yani sayfaya yayılmıyor.

Merhaba Cengiz bey;

Görünümden sayfa sonu ön izlemeyi seçerek yazdırılacak alanı belirleyelim önce. Daha sonra da yazdırma seçeneklerinden "sığdır" derseniz sorununuz çözülür diye düşünüyorum. Bu arada sayfa yapısından A3 formatını seçmeyi unutmayın.

Ek not: Tablolar küçük çıkıyor söyleminizden kastınız hücre ve satır boyutları ise; sütunları seçerek kopyalama yapın

Merhaba arkadaşlar yeni konu başlığı açmayı başaramadım o nedenle sorumu burdan sormaya çalışacağım. Konu başlığına paralel bir sorum var çözebilirseniz çok sevinirim
Birden fazla sekmelerde liste halinde bulunan verileri yeni bir sayfada arada boş satır olmadan uç uca ekleyebiliyor muyuz? Bunun için bir formül kullanılmayacağını tahmin ediyorum ancak kod verirseniz çok süper olur! Lütfen yardım ofis arkadaşım çok çaresiz şu an bu konuda yardıma ihtiyacı var!

Geri