• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şafak Defteri Nasil Yaparim

Acil Şafak defterine ihtiyacım var indiremiyorum hata cikartiyor. Lütfen yardım :S !

arkadaşlar bi yardım etseniz lütfen memnun olacam ya .. şu 460 safak defterini bi isim olarak nasıl yaparım .. Mesela Emin Bunu 460 Kareye Nasıl Bölebilrim Lütfen Yardım Edermisiniz..

arkadaşlar ben de şafak kağıdı yapamıyorum lütfen banada yardım edin tanju yazacak ama olmuyo yapamıyorumm lütfen yardım ederseniz sevinirim

DUYGUMUSTAFA olarak 460 lık şafak kağıdı nasıl yapabilirim ?

DUYGUMUSTAFA olarak 460 lık şafak kağıdı nasıl yapabilirim ?

bu şafak tablosundan yapmak istiyorum ben de nasıl olur hiç anlamadım ama okuduklarımdan.
yapabilirim diyen biri varmıdır ?

arkadaslar bende safak kagıdı ıstıorm ltfn bırı yardımcı olsun ya hıc bırsey anlamadım b2 ye gıdıs tarıhı yazılsın dıorsunuz yazıorum ama hıc bırsey olmuo

Merhaba,

B2 hücresine yazacağınız tarihi, 15.12.2009 (15nokta12nokta2009) örneğinde olduğu gibi yazarsanız, bu güne kadar geçen zaman kadar hücre kırmızı renk alacaktır.

Saygılarımla.

Merhaba,

B2 hücresine yazacağınız tarihi, 15.12.2009 (15nokta12nokta2009) örneğinde olduğu gibi yazarsanız, bu güne kadar geçen zaman kadar hücre kırmızı renk alacaktır.

Saygılarımla.

tesekkür ederim ama ben bunlarin hepsi nasil yapildigini bilmiyorum bile yani
birinde ebru yazsin istiyom digerinde ismet ve ücüncüsünde ismet ebru ama bilmiyom nasil oluyor yaa

Sayın asker_yolu_beklerim ,

Siz, isimli şablonunuzu buraya ekleyin, formülleri konusunda yardımcı oluruz.

Arkadaşlar tam olarak 460 kareyi isim şeklinde yazabildiğiniz bi şekil varmı onu merak ediyorum. eğer varsa onuda burda anlatırsanız herkes istediği şekilde bi şafağa sahip olacak yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bende çok aradım ama bulamadım öyle küt diye oluveren bişey..
öncelikle kutucuklardan istediğiniz ismi yazıcaksınız daha sonra kutucukları 0 dan 460 a kadar doldurucaksınız. Kutucuklar eksik geldiyse ismin bi kaç harfinde eksik olan kutu sayısı kadar kutu ekliyceksiniz. Fazla geldiyse tam tersi şekilde isimden kutu siliceksiniz. Ben Kendim uğraştım esmerim yazdım. Şimdi canım anam yazmaya başlıycam. Annem esmerimi görünce alındı :)

Bahsetmiş olduğum esmerim yazılı şafak karalama kağıdı ekte. Üst tarafki iki forsun ortasındada esmerimin resmi vardı dilerseniz kullanıp siz kendi resminizi koyabilirsiniz. Ben cumhurbaşkanlığında olduğum için forsları kullandım. Siz onun yerine türk bayrağı falan kullanabilirsiniz. Şiirleri değiştirebilirsiniz. Yari esmer olanlar faidesini görürler umarım.. :)

Ekli dosyalar

• 460.xlsx
    460.xlsx
    282.7 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar Acil Emre Yazılı Şafak K:ağıdı lazım yaparsanız sevinirim bn yaptım büyük oldu çok acil lütfen

Arkadaşlar armut piş ağzıma düş diyorsunuz. :D
İsimleri siz yaparsanız formüller burdan gelir merak etmeyin.

Geri