• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3 sıfır atmak

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
arkadaşlar forumda arattım bir sürü örnek var ,onlardan kopya çekerek bende diğer dosyalarımda 3 sıfır atmak için ....=format ( kodlar , "#,##,") formülünü uygulayarak sayı formatını yaptım ama bu dosyamda bu işe yaramadı. yada ben bir yerde yanlış yapıyorum ama makro bilgim olmadığından çözemiyorum sayı formatı textbolarda işe yarıyor ama listboxda işe yaramıyor.

yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Çok sütunlu listboxta yapamazsınız. Bu durumda biçimlendirmeyi sayfa üzerinde yapın. Listboxta bu biçime göre listeleme yapacaktır.

hocam kusura bakmayın tamamen bilgisizliğimden soruyorum ekteki dosyada 3 sıfırı yukaruda anlattığım yöntemle çözebiliyorum. burada da çoklu sütun var.

Ekli dosyalar

Ben ilk dosyanıza göre yorum yapmıştım. Bu dosyada yüklemeyi rowsource metodu ile yapıyordunuz. Ancak ikinci dosyanızdaki gibi dizi yada additem yöntemi ile aktarımda her veri listboxun her sütununa ayrı ayrı aktarıldığı için biçimlendirme yapılabilir. Ancak bu yöntemlerde de listboxta başlık özelliğini kullanamazsınız.

teşekkür ederim hocam . ana açıklamalarınız çerçevesinde biçimlendirmeyi sayfadan yapacağım

Geri