• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

3 fonksiyonlu eğer formülü

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Teşekkür ederim
1 ; B sütununda ki tarihlerin yanına C sütununa şu formülü yazdım ve kalan günü hesaplıyor, yazılmadıysa boş bırakıyor.
=EĞER(B30="";"";B30-B1)
2 ; D sütunundaki formülleri de aldım fakat bi bütün olarak kopyalayamadım, özel yapıştır seçeneklerini denedim ama hangi seçeneği denediysem ya o da hep bir aşağı hücreyi referans alıyor ya da hiç referans almıyor..

Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Bu şekilde deneyin..

=EĞER(B30="";"";B30-$B$1)

.

Kolay gelsin.... Ya bana acil olarak çok fonksiyonlu bir formül lazım... Yardımcı olursanız sevinirim... şimdi stok diye bir sayfa açmışım. Birde mal hareker diye başka bir sayfa. şimdi mal hareket sayfasında yaptığım hareket stoktaki malımı düşürsün yada arttırsın istiyorum... örneğin a firmasından 50 ton gübre aldım bunu işlediğim anda stoğuma girecek. Ve bu gübrenin 20 tonunu b adlı bir alıcıya sattım ve hemen bununda stoğumdan düşmesini istiyorum... Bunun için mal hareket diye bir sutun açtım ve hemen yanına malın cinsi diye başka bir stun açtım... Mal harekette mal alım yaptım zaman ve diğer stunda yani malın cinsi kısmında gübreyi seçtiğim zaman stok sayfasında gübrenin artmasını istiyorum... Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş olursa ona çok dua ederim....:)))

Geri