Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
silgi,kalem ve kağıt boylarında en yüksek değeri ve en düşük değeri kendi kategorisinde ayırmaya çalıştım fakat beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.
Formülü kendi sayfama uyguladığımda sadece 0 sonucunu alabiliyorum elle direk giriş yaptığımda da aynı sonucu alıyorum daha basite indirgenmiş bir yolu yok mudur acaba bunun.
Merhaba;
Formül oldukça basit.
Sadece "dizi formülü" hakkında bilgilenmeniz gerekiyor.
Dizi formülü için;
Formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak formülü aktive edin.
Böylece formülünüz {} parantezleri arasına girer.
Parantezler manuel konulmamalı, CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak oluşturulmalıdır.
Ayrıca sitede "dizi formülü" ile ilgili araştırma yaparsanız daha geniş açıklamalara ulaşırsınız.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.