DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Formülle değilde kodla çalıştığımdan bilmediğim bir durumdu. Teşekkürler.Netten-Brüte bölümünde "Döngüsel Başvuru" yöntemi olmak zorundadır..
Merhaba sonuçta bu bir referans tablosu, toplam kazanç üzerinden çalışıyor.merhaba, teşekkür ederim emek ve paylaşım için.
bir şey sormak istiyorum: 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın ayrıca maliyetini nasıl hesaplayabiliriz? mesela mayıs ayında 65000 tl maaş alan personel için tüm hesaplamalar kolayca yapılabiliyor bu tablo ile. peki bu personele 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın mayıs ayında ki ayrıca maliyetini hesapalamak istiyorum. teşekkürler.
bunu bir 12 aylık veri seti daha ekleyerek yapamaz mıyız?
Merhabalar 2026 için güncelleme yapıldı mı acaba? Teşekkür ediyorum.Merhaba 2025 brütten nete, netten brüte (makrosuz) talep edenler bana mesaj atabilirler
Elinize sağlık, brütten nete hesaplamada asgari ücretin neti normal çalışan için 28.075,50 TL ancak sizin hesaplamada 27.084,60 TL çıkmakta. Teşekkür ediyorum tekrardan.Arkadaşlar Merhaba
Ekli Netten Brüte ve Brütten Nete Bordro dosyalarında çeşitli sigorta kollarında ve diğer stadü de çalışanlar için vede aynı zamanda Tabloda görülen Ek kazançların hesaplamasını yapabilen bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.
Kolay Gelsin sorularınız olursa karşılıklı İstişare edebiliriz. Güncel Parametleri kontrol etmeniz sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlar