• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

2024 Parametreleriyle Netten Brüte, Brütten Nete Ücret Bordrosu Hesaplamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan besen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paylaşım için teşekkürler. Dosyanız döngüsel başvuru veriyor. Formülleri tekrar kontrol edermisiniz.

Foruma takip eden birisi olarak Sayın @Erkan Akayay hocam Döngüsel başvuru bende vermedi, resimlerini ekliyorum. Yine de paylaşan arkadaş açıklayıcı bilgi verirse uygun olur.

Ekli dosyalar

• Bürütten Nete.PNG
    Bürütten Nete.PNG
    59.9 KB · Görüntüleme: 25
  • Netten Bürüte.PNG
    Netten Bürüte.PNG
    61.7 KB · Görüntüleme: 29
merhaba, teşekkür ederim emek ve paylaşım için.
bir şey sormak istiyorum: 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın ayrıca maliyetini nasıl hesaplayabiliriz? mesela mayıs ayında 65000 tl maaş alan personel için tüm hesaplamalar kolayca yapılabiliyor bu tablo ile. peki bu personele 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın mayıs ayında ki ayrıca maliyetini hesapalamak istiyorum. teşekkürler.

merhaba, teşekkür ederim emek ve paylaşım için.
bir şey sormak istiyorum: 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın ayrıca maliyetini nasıl hesaplayabiliriz? mesela mayıs ayında 65000 tl maaş alan personel için tüm hesaplamalar kolayca yapılabiliyor bu tablo ile. peki bu personele 5000 tl ek kazanç verdiğimizde bu ek kazancın mayıs ayında ki ayrıca maliyetini hesapalamak istiyorum. teşekkürler.
Merhaba sonuçta bu bir referans tablosu, toplam kazanç üzerinden çalışıyor.
Şöyle yapabilirsiniz;
Önce 65k, sonra 70k hesaplayın aradaki fark 5k’nındır.

yok şöyle söylemek istedim. 12 aylık maaş veri seti, 12 aylık ek kazanç veri seti. ek kazançlar kendi aylarının vergi matrahını dahil ederek hesaplama yapması lazım. yani bir personel için 24 satırlık veri seti olmuş olacak. bunu yapabilir miyiz?

Merhaba 2025 brütten nete, netten brüte (makrosuz) talep edenler bana mesaj atabilirler

Arkadaşlar Merhaba

Ekli Netten Brüte ve Brütten Nete Bordro dosyalarında çeşitli sigorta kollarında ve diğer stadü de çalışanlar için vede aynı zamanda Tabloda görülen Ek kazançların hesaplamasını yapabilen bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.

Kolay Gelsin sorularınız olursa karşılıklı İstişare edebiliriz. Güncel Parametleri kontrol etmeniz sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlar

Ekli dosyalar

Arkadaşlar Merhaba

Ekli Netten Brüte ve Brütten Nete Bordro dosyalarında çeşitli sigorta kollarında ve diğer stadü de çalışanlar için vede aynı zamanda Tabloda görülen Ek kazançların hesaplamasını yapabilen bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.

Kolay Gelsin sorularınız olursa karşılıklı İstişare edebiliriz. Güncel Parametleri kontrol etmeniz sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlar
Elinize sağlık, brütten nete hesaplamada asgari ücretin neti normal çalışan için 28.075,50 TL ancak sizin hesaplamada 27.084,60 TL çıkmakta. Teşekkür ediyorum tekrardan.

Sayın King 1907

Bordro Tamamen doğru Bordro tablosunu incelersenir AJ sütununda BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) Kesintisi diye bir kesinti var. N4 sütundaki "E" seçeneğini kaldırırsanız.
Net tutarının doğru olduğunu görebilirsiniz.

Kolay gelsin

Teşekkür ediyorum, elinize sağlık

Geri