• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2013 Tr de çalışmayan kod

Excel Vers. ve Dili
2003
Mrb. arkadaşlar sayın yurttaşın oto tamamlama ile ilgili hazırladığı bir formülü ben Türkçe 2013 kullanmam sebebi ile çalıştıramadım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

"kullanmak istediğim sayfa2"

dosya orijinli aşağıda arkadaşlar.

Ekli dosyalar

Mrb. arkadaşlar sayın yurttaşın oto tamamlama ile ilgili hazırladığı bir formülü ben Türkçe 2013 kullanmam sebebi ile çalıştıramadım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

"kullanmak istediğim sayfa2"

dosya orijinli aşağıda arkadaşlar.

.

Türkçe sürüm ile ilgisi yok. 2013 ile problem var. Onu araştıracağım.

Onun yerine bunu kullanının.

.

Ekli dosyalar

Sayın yurttaş lütfen acemiliğime verin anlayışınız ve hızlı cevabınız için şimdiden teşekkür ederim,

ben bu kodu aynı sayfada IV sütununa hazırladığım plaka listesinde kullanacağım sayfa 2 de kullandığınız kodu sadece bu sütün için kullanmak istiyorum ancak birazda acemiliğimden dolayı bir türlü düzenleyemedim rica etsem

B2 de yazdığım plakayı IV sütunu 1 - 500 satır arasından tamamlaması için nasıl bir kod kullanacağımı yazabilirmisiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sayın yurttaş sanırım işlerinden dolayı zaman bulamıyor, sizden ricam bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba.

B2 de yazdığım plakayı IV sütunu 1 - 500 satır arasından tamamlaması için nasıl bir kod kullanmalıyım.

Arkadaşlar sayın yurttaş sanırım işlerinden dolayı zaman bulamıyor, sizden ricam bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba.

B2 de yazdığım plakayı IV sütunu 1 - 500 satır arasından tamamlaması için nasıl bir kod kullanmalıyım.

.

Daha önce verdiğim örnek, 2003 üstü sürümlerde kesişim, birleşim işlevleri kaldırıldığından çalışmamaktadır.

Ekteki dosyayı kullanabilirsiniz.

.

Ekli dosyalar

Geri